---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


شيريني خشك کره ای ( فرانسوی )
زمان کنونی: 2016/12/05، 10:10 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1340

امتیاز موضوع:
  • 50 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شيريني خشك کره ای ( فرانسوی )
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

شيريني خشك کره ای فرانسوی

آرد 2 لیوان سر پر   /   پودر قند 3/4 لیوان   /   کره 250 گرم   /   زرده تخم مرغ 2 عدد   /   وانيل 1/4 قاشق چايخوری

طرز تهیه : كره يا مارگارين رو نيم ساعت در دماي محيط قرار بديد و بعد با همزن برقي كره و پودر قند رو با هم مخلوط كنيد.

زرده ها رو اضافه كنيد و آرد و وانيل رو هم بلافاصله اضافه كنيد ، مواد رو مخلوط كنيد و خمير رو جمع كنيد ، خمير رو داخل پلاستيك فريزر بذاريد و نيم ساعت داخل فریزر استراحت بديد ( خمیر کره داره و نباید ورز بدید چون اگه به روغن بیفته شیرینی تون میسوزه و خشک میشه ).

خمير رو از يخچال بيرون بياريد و با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنيد و با قالب دلخواه قالب بزنيد بعد خمير ها رو داخل سيني بچينيد و به مدت 10 دقيقه داخل فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتيگراد  بفرستيد.

بعد از پخت و خنك شدن شيريني ها به شكلهاي مختلفي ميتونيد تزئينشون كنيد ، با انواع مارمالاد ، شكلات آب كرده ، كرم رويال ، پودر پسته و ...

فراموش نكنيد كه حتما موقع قرار دادن خمير ها در سيني فر خميرهاي هم اندازه را با هم داخل فر بفرستيد چون زمان پخت تكه هاي بزرگ و كوچك با هم متفاوت است ، يه نكته ديگه اينكه براي باز كردن خمير با وردنه و قالب زدن هر بار يك تكه از خمير رو برداريد و يكجا با همه خمير كار نكنيد.

خمیر چون کره داره در زمان کار کردن و قبل از رفتن تو فر حتما باید سرد باشه ، اگه خمیر گرم و شل بود حتما داخل فریزر بذارید تا سرد بشه بعد کار کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
31کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، mousavi_499، کوثر، sarah-j، miladtarpood، نازنین، اوای یاس، الهه سلیقه، shoku، marmar، fatima ba، محمداحسان، سمیتا، fatema، salipour، marzieh68، elnaz.h، elisa76، مهسا، فروزان، مرضیه 2021، maxis، Zhiina، Farisanazeri، ماریه، robab، فرزانه 1، yasi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان