---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


قارچ شکم پر
زمان کنونی: 2016/12/06، 12:11 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1313

امتیاز موضوع:
  • 71 رأی - میانگین امتیازات: 2.69
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قارچ شکم پر
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

قارچ شکم پر

اسفناج پخته 200 گرم   /   قارچ 400 گرم   /   کالباس یا ژامبون گوشت 100 گرم

كره 2 قاشق غذاخوری   /   پيازچه 4 عدد   /    پنير چدار يا موزارلا یا پنیر پیتزا به ميزان لازم   /   نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

طرز تهیه : پايه قارچ ها رو ازش جدا كنيد و بعد از آغشته كردنشون به آبليمو داخل كمي روغن با حرارت بالا تفت بديد.

پيازچه ها رو خرد كنيد و در كمی روغن و كره تفت بديد ، ژامبون ريز خرد شده و اسفناج پخته ساطوري شده رو بهش اضافه كنيد و كمي نمك و فلفل سياه بزنيد و كنار بذاريد.

پنيرتون و رنده كنيد ، حالا نوبت پر كردن قارچ هاست ، داخل قارچ ها رو با مواد آماده شده پر كنيد و روش و با پنير بپوشونيد و داخل سيني فر بچينيد ؛ گريل فر رو روشن كنيد و سيني و داخل فر بفرستيد تا پنير آب بشه ، اگر خواستيد ميتونيد به جاي فر از مايكروفر هم استفاده كنيد .

اگر مثل من موادتون اضافه اومد و ديگه قارچي نداشتيد كه پرش كنيد ميتونيد مواد و داخل ورق هاي ژامبون بريزيد و روش  هم پنير رنده شده ، به حالت سيگارتي لوله كنيد سر و ته ژامبون و با خلال دندون محكم كنيد و مثل قارچها داخل فر بفرستيد.

بعد از آب شدن پنير از فر خارج كنيد و خلال ها رو جدا كنيد و برش بزنيد. 
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation قارچ سوخاری Nilufar.banoo 0 1,206 2014/12/02، 12:07 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
23کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، کوثر، sarah-j، elham، el_hedayati، رها، jigar.1379، پریسا66، اوای یاس، مریم نوروزی، pari، rozi، mehdi-pc، سمیتا، mona7367، الی65، شكيبا، reyhaneh69، fariba-n، samijooon، سارا گلي

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان