---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


پیتزا + خمیر پیتزا
زمان کنونی: 2016/12/04، 07:28 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1553

امتیاز موضوع:
  • 56 رأی - میانگین امتیازات: 2.41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیتزا + خمیر پیتزا
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

خمير پيتزا

 آرد 2 لیوان  /  بكينگ پودر 1 قاشق چايخوري  /  پودر سير 1/4 قاشق چايخوري  /  نمك 3/4 قاشق چايخوري  /  خمير مایه 1 قاشق سوپخوري

 ماست 1/4 لیوان  /  آب ولرم 1/2 لیوان  /  روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري  /  پنير موزارلا ، پنير پارمزان ، پنير پيتزا رنده شده به ميزان لازم

سس پيتزا

گوجه فرنگي 3 عدد  /  پياز 1 عدد  /  سير 2 حبه  /  رب گوجه فرنگي يا سس كچاپ 1 قاشق سوپخوري

پودر آويشن 1/2 قاشق چايخوري  /  سركه 1 قاشق سوپخوری  /  نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه : اول آرد ، بكينگ پودر ، پودر سير و نمك رو در يك كاسه مخلوط كنيد و همه مواد و الك كنيد بعد پودر خمير ترش و اضافه كنيد و ميان مواد و گود كنيد.

ماست و روغن زيتون و با هم مخلوط كنيد و وسط مواد قبلي بريزيد و خوب مخلوط كنيد ، كم كم آب و اضافه كنيد تا خمير يكدستي بوجود بياد ، خمير و كمي ورز بديد و توي يه كاسه چرب بذاريد و روي ظرف و كامل بپوشونيد و بذاريدش توي يه جاي گرم تا حجم خمير دو برابر بشه ( حدود 1 ساعت ) .

توي اين فاصله سس پيتزا رو آماده كنيد ، پياز و رنده كنيد و توي كمي روغن تفت بديد بعد سير له شده رو اضافه كنيد و بعد از كمي تفت دادن گوجه هاي پوست كنده و رنده شده رو اضافه كنيد ، نمك و فلفل بزنيد و بذاريد تا آب گوجه كشيده بشه بعد بقيه مواد و اضافه كنيد و كنار بذاريد تا سس خنك بشه.

خمير و از توي ظرف در بياريد و به آرامي مشتتون رو توي خمير فرو كنيد تا هواي داخل خمير خارج بشه ، خمير رو چند دقيقه ورز بديد و بعد با وردنه روي سطح آرد پاشي شده به اندازه قالبتون و با هر ضخامتي كه مد نظرتون بود باز كنيد و داخل قالب قرار بديد.

خمير و طوري باز كنيد كه به اندازه دو بند انگشت از قالب بيرون باشه ، توي حاشيه داخلي قالب پنير هاي موزارلا يا بلوچيز و كه به اندازه يك انگشت برش خورده بچينيد و لبه خمير رو به داخل قالب برگردونيد تا روي پنيرها رو بپوشونه ، روي خمير كف قالب با چنگال سوراخ ايجاد كنيد تا خمير خيلي پف نكنه و خوب بپزه.

خمير رو با يه لايه پنير پارمزان رنده شده بپوشونيد و با سس يك لايه ايجاد كنيد ، اينجا نوبت مواد اصلي پيتزاست كه بسته به ذائقه تون ميتونيد از سوسيس ورقه شده ، انواع سبزيجات پخته و خام ، گوشت چرخ شده تفت خورده و ... استفاده كنيد.

روي مواد رو با پنير پيتزا بپوشونيد و پيتزا رو داخل فر گرم شده با دماي 170 درجه بفرستيد ، مدت زمان پخت بستگي به ضخامت خمير شما داره ، بعد از پختن پيتزا با رولت مخصوص يا چاقو پيتزا رو ببريد و پيتزاي خوشمزه رو سرو كنيد.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin ، sana68
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Bug پیتزا کدو حلوایی Nadin 4 10,240 2015/11/28، 11:21 AM
آخرین ارسال: Nadin
Bug پیتزا رولی خوشمزه sana68 0 4,552 2015/07/12، 11:51 PM
آخرین ارسال: sana68
Exclamation پیتزا مارگاریتا Nilufar.banoo 0 1,692 2015/01/08، 02:49 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
32کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، klina، mousavi_499، کوثر، elham، آماندانا، رها، zh_m، اوای یاس، persiangolf، fateme_mehdi، ttommy، mamane fatima، گندم بانو، yoho5، rozi، mehdi-pc، سمیتا، azadeh، sana68، saedeh، nima.smart، مریمی، shaahdoone، hadise، نوا، elnaz.h، mahmoudkntu، آبگینه، Pejmansh

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان