---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


کیمچی ( ترشی کره ای )
زمان کنونی: 2016/12/04، 07:27 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1428

امتیاز موضوع:
  • 56 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیمچی ( ترشی کره ای )
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

کیمچی ( ترشی کره ای )

سس سويا 10 قاشق غذاخوری  /  پودر فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوري  /  پياز 2 عدد متوسط  /  سير 4 حبه

شكر 2 قاشق غذاخوري  /  كاهو ژاپني 1 عدد بزرگ  /  نمك 50 گرم  /  زنجبيل کمی  /  گلابي 1 عدد

طرز تهیه : اول كاهو رو خرد كنيد و داخل آب نمك بريزيد و اجازه بديد 4 تا 5 ساعت بمونه.

سس سويا ، پودر فلفل قرمز ، سير ، شكر و زنجبيل را داخل غذاساز بريزيد و خوب مخلوط كنيد ، پياز و گلابي و پوست بكنيد و خرد كنيد و داخل غذاساز بريزيد و خوب پوره كنيد.

كاهوها را از آ ب بيرون بكشيد و اجازه بديد آبش كاملا كشيده بشه ، كاهوها رو با سس مخلوط  كنيد و خوب ماساژ بديد ، نمك مواد را اندازه كنيد.

كيمچي رو داخل يك ظرف دردار بريزيد و بمدت 1 هفته داخل يخچال قرار بديد ، كيمچي  6 تا 12 ماه قابل استفاده است.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin ، sweet girl
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
16کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، klina، lida، el_hedayati، اوای یاس، daniz، sweet girl، ensy، samano، سمیتا، بهارکریمی، Mehrbano، راضیه_جلودار، محمد پورنادری

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان