---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


كيك گلابي
زمان کنونی: 2016/12/08، 01:37 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 965

امتیاز موضوع:
  • 61 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيك گلابي
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

كيك گلابی

گلابي 4 عدد   /   آب 2 و 1/2 لیوان   /   شكر ريز 1 و 1/4 لیوان   /   کره 125 گرم   /   تخم مرغ 3 عدد

وانیل 1/4 قاشق چایخوری   /   ماست چکیده 2/3 لیوان   /   آرد 200 گرم   /   بادام پرک شده 40 گرم   /   پودر بادام 60 گرم

بكينگ پودر 1 قاشق چايخوري   /   شكلات خرد شده يا چيپس شكلاتی 40 گرم   /   پوست ليمو رنده شده کمی

طرز تهیه : گلابي ها رو درسته پوست بكنيد بعد آب و پوست ليمو و 1 لیوان شكر رو در يك ظرف متوسط بريزيد و وانيل رو هم بهش اضافه كنيد ، روي حرارت كم بذاريد تا شكر حل بشه ، گلابي ها رو داخل ظرف بذاريد و اجازه بديد تا 30 دقيقه بجوشه.

بعد از پخت گلابي ها اونارو از ظرف خارج كنيد و بذاريد شربتي كه گلابي ها توش پخته سرد بشه.

فر رو با دماي 200 درجه گرم كنيد و قالب 22 سانتي گرد رو چرب كنيد ، حالا نوبت مواد اصلي كيكمونه كه بايد آماده كنيم.

يادتون باشه قبل از شروع به كار حتما حدود نيم ساعت كره رو از يخچال در بياريد و اجازه بديد تا نرم بشه ، پرك بادام رو هم داخل تابه بريزيد و روي حرارت كمی تُست كنيد ؛ با همزن برقي شروع به زدن كره بكنيد و بعد از چند ثانيه باقي مونده شكر رو اضافه كنيد و به زدن ادامه بديد تا سفيد و پف دار بشه ، تخم مرغ ها رو يكي يكي اضافه كنيد.

توي اين مرحله  همزن برقي رو كنار بذاريد و با قاشق يا ليسك بقيه مواد و هم بزنيد ، ماست چكيده  رو اضافه كنيد و 2 قاشق سوپخوري از شربت رو هم اضافه كنيد ، در حد مخلوط شدن مواد و هم بزنيد و آخر كار آرد ، بكينگ پودر ، بادام تست شده ، شكلات و پودر بادام رو اضافه كنيد.

مواد رو داخل قالب بريزيد و گلابي ها رو به صورت ايستاده داخل مواد بذاريد ، قالب و بمدت 1 ساعت داخل فر بفرستيد و بعد از پخت و خنك شدن از قالب در بياريد و روي گلابي ها رو با برس شربت بزنيد ( پيشنهاد ميكنم اين كيك و بعد از دو ساعت داخل يخچال رفتن سرو كنيد ).
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
11کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، klina، sarah-j، el_hedayati، اوای یاس، مهسا، مرجان، maxis، Naji71

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان