---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


دسر پاناکوتا
زمان کنونی: 2016/12/06، 12:08 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 2
بازدید 3348

امتیاز موضوع:
  • 77 رأی - میانگین امتیازات: 2.52
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر پاناکوتا
#1
Brick 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

پاناکوتا شکلاتی

شیر 2 لیوان   /   خامه صبحانه 1/4 لیوان   /   پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری   /   شکر 8 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری   /   وانیل 1/8 قاشق چایخوری   /   شکلات 20 گرم ( اختیاری )

طرز تهیه : پودر ژلاتین را روی نصف لیوان شیر سرد می پاشیم و می گذاریم روی حرارت بخار آب تا حالت اسفنجی پیدا کند و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.

خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شده و شکر حل شود از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم.

بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود ، داخل قالب می ریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود.

این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید ولی من بصورت تک نفره تهیه کردم برای تزیین از خامه فرم گرفته و توت فرنگی استفاده کردم ، توت فرنگی های درشت را با چاقو دوتا برش زدم تا نزدیک به انتها بصورتی که چهار تکه از هم جدا نشوند بعد با قیف و ماسوره وسط توت فرنگی را با خامه فرم گرفته پر کردم

نکته : به نظر من این دسر طعم کاملی داره ولی اگر دوست دارید طعم شکلاتش قوی تر بشه و رنگش تیره تر می توانید 20 گرم شکلات هم در مرحله آخر به دسرتون اضافه کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، fateme_mehdi ، Nadin ، Queen E ، fati
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

پاناکوتا وانیلی با سس میوه

خامه 1 لیوان   /   شیر 2 لیوان   /   پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری   /   شکر 1/2 لیوان

اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری   /   میوه مقداری   /   پودر قند مقداری

طرز تهیه : پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و 1 لیوان شیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا بافتی اسفنجی پیدا کند.

خامه و 1 لیوان باقی مانده شیر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را اضافه کنید.

پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد و شکر حل شد از روی حرارت بردارید و مخلوط شیر و ژلاتین و اسانس وانیل را اضافه و خوب مخلوط کنید.

مواد را داخل لیوان های سرو بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با سس میوه ای تزیین و سرو کنید.

سس میوه ای : مقداری میوه یخ زده یا سرد را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس مقداری پودر قند اضافه و مخلوط کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin ، sana68


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
69کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، کوثر، dorna taghvi، desiree، fatemehnkz، sarah-j، sharify1، sam، melodi52، azam33، noushin، m.riahi، عسل، آماندانا، mehdi، رویا خاتون، aram، Masi، اوای یاس، fateme_mehdi، مولا، maei، منصوره، نفس، الهه سلیقه، ensy، Mahta، SHAKHSI، marmar، پریسا سین، setareh.qanea، laya، sepide_sj، zarzari، محمداحسان، 333pidehhh، rozi، mohaddeseh، sarina_bbb، آسمان، كتي، f.zarrinmah، arezoo ghaderi، Ali_jj، sana68، Queen E، raha_4689، fafafa، sabanazanin، Iran، chef noir، Fargol، fati، elnaz.h، فاطی عشق محمد، akram.mehrali، mkz، z_tayar، شكيبا، فرزانه احمدی، مامان طاها، Naji71، ynehrir، leila_jebeli، بهار ابراهیمی، yasi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان