---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


اسنک چوب های پنیر و زیره
زمان کنونی: 2016/12/06، 07:30 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1160

امتیاز موضوع:
  • 49 رأی - میانگین امتیازات: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسنک چوب های پنیر و زیره
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

اسنک چوب های پنیر و زیره

کره سرد 110 گرم   /   پنیر صبحانه 110 گرم   /   آرد 110 گرم

شیر ولرم 3 قاشق سوپخوری   /   مایه خمیر فوری 1/2 قاشق چایخوری   /   تخم مرغ 1 عدد   /   زیره مقداری

طرز تهیه : مایه خمیر را روی شیر ولرم می پاشیم و اجازه میدهیم 10 دقیقه بماند.

 کره سرد و پنیر را روی سطح کار قرار می دهیم و آرد را روی آنها می ریزیم و با یک چاقو روی آنها ضربه می زنیم تا کره و پنیر قطعه قطعه شوند و آرد به خوردشان برود در حدی این کار را ادامه می دهیم که به شکل خرده نان در آید و تکه های ریز کره و پنیر هنوز دیده شود.

حفره ای وسط آنها ایجاد می کنیم و مخلوط شیر و مایه خمیر را درون حفره می ریزیم و باز هم به کمک چاقو سعی می کنیم شیر را نیز به خورد بقیه مواد دهیم ؛ وقتی شیر به خورد مواد رفت چاقو را کنار می گذاریم و با دست مواد را جمع می کنیم ( ورز نمی دهیم ).

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت نیم سانتیمتر باز می کنیم ناصافی های اطراف خمیر را جدا می کنیم تا به شکل مستطیل در آید.

تخم مرغ را با 1 قاشق آب و کمی نمک با چنگال می زنیم و روی خمیر می مالیم و بعد زیره می پاشیم و برشهای نواری می زنیم ، نوارها را با فاصله روی سینی چرب شده قرار می دهیم و به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا برشته و طلایی شوند.

نکته مهم : سرد بودن کره و رعایت نحوه مخلوط کردن مواد است که تا انتها باید تکه های کره و پنیر در خمیر دیده شوند و اصلا مواد را ورز نمی دهیم ، با رعایت این مورد بافت چوبهای پنیری کاملا پوک و لایه لایه می شود.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، fateme_mehdi ، Nadin
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation سمبوسه مرغ و پنیر خامه ای کفایت 1 7,450 2016/01/03، 11:58 AM
آخرین ارسال: samijooon
Bug اسنک آلبالو Nadin 0 1,484 2015/08/22، 08:40 AM
آخرین ارسال: Nadin
Exclamation اسنک سیب زمینی و پنیر با نان تست Leila 0 1,544 2015/04/06، 05:52 PM
آخرین ارسال: Leila

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
25کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، sarah-j، آماندانا، el_hedayati، رویا خاتون، اوای یاس، fateme_mehdi، farbodhm، rozi، سمیتا، Mahchef، Ali_jj، r.sarfeju، شکوه خانوم، fatemeyaas، Mehrbano، reyhaneh69، fariba-n، سپاس، samijooon، samira naseri، yasi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان