---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


کیک پنیر ( چیز کیک )
زمان کنونی: 2016/12/10، 09:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1398

امتیاز موضوع:
  • 60 رأی - میانگین امتیازات: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک پنیر ( چیز کیک )
#1
Star 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

کیک پنیر ( چیز کیک )

كره آب شده 50 گرم   /   پنير خامه اي 600 گرم   /   شكر 170 گرم   /   ماست خامه اي 70 گرم

بيسكويت ساده پودر شده 250 گرم   /   آرد ذرت 30 گرم   /   تخم مرغ 3 عدد   /   وانيل 1/2 قاشق چايخوري

طرز تهیه : اول بيسكويت رو داخل غذا ساز بريزيد و غذاسازو روشن كنيد و منتظر بمونيد تا كاملا پودر بشه ( اگه غذاساز نداريد ميتونيد بيسكويت ها رو داخل يه كيسه نايلون بريزيد و با گوشتكوب خوب پودرش كنيد ).

حالا كره آب شده رو اضافه كنيد و با هم مخلوط شون كنيد ، همه اين مواد و رو كف يه قالب كمربندي ( قالبي كه ديوارش جدا بشه ) بريزيد و با دست يا پشت قاشق مواد رو پرس كنيد و دقت كنيد كه حتما صاف و يكدست بشه ، قالبو براي 15 دقيقه داخل يخچال بفرستيد و بريد سراغ درست كردن بقيه مواد.

پنير خامه اي رو داخل كاسه بريزيد و شكر رو بهش اضافه كنيد و بعد از اينكه مخلوط شدن آرد ذرت رو اضافه كنيد و يكمي هم بزنيد ، اينجا شروع كنيد به اضافه كردن دونه دونه تخم مرغ ها و بعد از اضافه كردن هر تخم مرغ خوب هم بزنيد تا مواد كاملا مخلوط بشه.

ماست خامه اي و وانيل رو اضافه كنيد و بعد از كمي هم زدن همه مواد رو بريزيد روي بيسكويت هايی كه يك ربع پيش فرستاديد تو يخچال.

فر رو با دماي 175 درجه سانتيگراد روشن كنيد و قالب رو داخلش بفرستيد  ، حدود 35 دقيقه صبر كنيد تا كيك پخته بشه ، براي خوردن كيك اصلا عجله نكنيد چون قالب رو بعد از خنك شدن بايد حداقل 12 ساعت داخل يخچال بفرستيد ( این کار براي داشتن يه كيك پنير با كيفيت لازمه ) .

نکته : براي مخلوط كردن مواد اين كيك به همزن برقي نياز داريد و مدت زمان هم زدن هم نبايد خيلي طولاني بشه ، براي سرو قالب كمربندي و رو جدا كنيد و بعد از برش كيك ميتونيد با مارمالاد توت فرنگي ، خود توت فرنگي ، شكلات آب شده و ... تزئينش كنيد که اينا همه بستگي به سليقه و ذائقه تون داره.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
46کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، dorna taghvi، melodi52، ayda، baran_f، h.osooli، fateme_mehdi، هلیا، maei، wooki، sara12345، ليلي، ghaznaviz1، چکاوک، zarzari، sahar63، ila_0098، rozi، صبا21، سمیتا، helma، asalcheshm، لیلا ملکی، Magicstar، مهرناز، mah، NEDA ARD، elnaz.h، elham20، ندا.ن، sorour، amiri1360، محمد، دیانا، نارون، saragoli، مصطفی، Shadisly، hadiiiss، Pejmansh، سلما، فرزانه 1، کیا، Sharareh1989

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان