---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


ته چین شیرازی
زمان کنونی: 2016/12/04، 07:26 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1612

امتیاز موضوع:
  • 68 رأی - میانگین امتیازات: 2.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ته چین شیرازی
#1
Video 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

ته چین شیرازی

برنج 4 لیوان   /   بادمجان ریز 4 عدد   /   گوشت گوسفند خرد شده 250 گرم

ماست چکیده یا خامه ای 2 لیوان   /   زرده تخم مرغ 5 عدد   /   زعفران و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه : اين غذاي خوشمزه يكي از انواع ته چين هايي كه شما ميتونيد تهيه كنيد ، برنج رو با چند لیوان آب و کمی نمک خیس بدید.

بادمجان ها را پوست گرفته و با قرار دادنشون در آب و نمك تلخيشون و بگيريد ( نيم ساعت كافيه ) ؛ بادمجان ها رو در روغن فراوون و با شعله زياد سرخ كنيد ( اينكار باعث ميشه هم سريع سرخ بشن و هم روغن كمتري رو به خودشون بگيرن ) حالا همه بادمجان ها رو روي كاغذ آشپزخانه قرار بديد تا روغنشون گرفته بشه.

گوشت گوسفندي رو خرد كنيد ( ميتونيد از سردست يا ماهيچه هم استفاده كنيد ) داخل قابلمه بريزيد و با اضافه كردن آب بذاريد آب به جوش بياد ، با كفگير كف روي گوشت و بگيريد و بعد از اضافه كردن پياز ، سير ، فلفل و زردچوبه بذاريد گوشت خوب بپزه ( يادتون باشه كه هيچوقت همون اول كار به گوشت نمك نزنيد چون هم رنگش تيره ميشه هم نپز ميشه ) اواخر پخت گوشت بهترين وقت براي اندازه كردنه نمكه.

پيازو ريز خرد كنيد و تو روغن تفت بديد ، گوشت پخته شده رو با چند قاشق از آب گوشت اضافه كنيد و كمي كه غليظ شد شعله رو خاموش كنيد.

حالا موقع آبكش كردنه برنجمونه ، بعد از آبكش كردن برنج ، ماست چكيده و زعفرون و زرده تخم مرغ رو خوب با هم مخلوط كنيد ، نصف اين تركيب رو به گوشت و پياز اضافه كنيد و نصف ديگه رو هم كنار بذاريد.

كف قابلمه روغن بريزيد و اجازه بديد تا روغن داغ بشه ، برنج و با بقيه مخلوط زعفرون ، ماست و تخم مرغ مخلوط كنيد و يه لايه كف قابلمه بريزيد و با پشت قاشق سطحش و صاف كنيد ، بادمجان و گوشت رو روي برنج بريزيد و كمي هم دارچين بپاشد و روي همه مواد رو با برنج بپوشونيد.

در قابلمه رو ببنديد و اجازه بديد تا غذا خوب دم بكشه ، بعد از دم كشيدن روي در قابلمه يه ديس يا سيني بزرگتر از خودش قرار بديد و ته چين و برگردونيد ، نوش جان.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
36کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، dorna taghvi، sarah-j، Sarina، fateme_mehdi، هلیا، maei، منصوره، 15746elham، ~فاطمه~، khatere123، yoho5، amir.azm2، MYM، سمیتا، paria، rosa، Mahnaz، yasame، saeedehm، yasna1384، marion، حمید، tavoos، مرجان، ساناز، mahtabh643، نگارخاتون، ...، سارا گلي، نادرزاد، امیر زینب، yasi، asal123

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان