---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


ژلو کیک
زمان کنونی: 2016/12/06، 07:28 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Ladan Jafari
پاسخ 2
بازدید 2037

امتیاز موضوع:
  • 84 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژلو کیک
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

ژلو کیک


شیر 1 لیوان  /  آرد 3 لیوان  /  تخم مرغ 4 عدد  /  کره  200 گرم  /  شکر 2 لیوان

بیکینگ پودر 4 قاشق چایخوری  /  نمک 1/2 قاشق چایخوریری  / پودر ژله 1 بسته  /  خامه برای تزیین


طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

مواد خشک ( آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ) را مخلوط و 2 بار الک کنید و کنار بگذارید.

کره و شکر را 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود ( کره را 30 دقیقه پیش از کار بیرون قرار دهید تا نرم شود ).

تخم مرغ ها را به نوبت به مایه کیک اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند.

مخلوط آرد را کم کم به مایه کیک اضافه و به آرامی مخلوط کنید ، همزمان شیر را نیز اضافه کنید ( کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت مخلوط کنید ).

داخل قالب کیک کاغذ روغنی قرار دهید ، مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فر به مدت 20 – 30 بگذارید تا بپزد.

پودر ژله را در 1 لیوان آب جوش حل کنید و پس از اینکه شفاف شد 1 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

پس از پخت کیک را از قالب خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود ، با نوک چنگال روی کیک را سوراخ سوراخ کنید ( این سوراخ ها برای نفوذ ژله داخل کیک است ) سپس ژله سرد شده را روی سطح کیک بریزید ( دقت کنید که ژله بسته نشده باشد ).

کیک را حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس با خامه تزیین و سرو کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط hoda
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

ژلو کیک پرتقال با طعم بسیار قوی از پرتقال و خیلی خیلی خوشمزه تر از اسانس
پاسخ
 سپاس شده توسط زهره73 ، Nilufar.banoo ، hoda


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
35کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، ailin68، سمرا، m6625، fdomanloo، shahrzad، mamantaha2، ayda، rozapakdel، sara73، alice، Aida63، کرمی، sevda_shakeri، hoda، نسیم، limi، پاییز، هانا، daniz، ziba70، asma1368، marmar، soheila.mzd، ندا.ن، gemini2857، mah banoo، Mina.saber، مرضیه 2021، maxis، صبا خانوم، Naji71، fatina20، hoda47، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان