---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


کیک پرتقال شکلاتی با تزیین گاناش سفید
زمان کنونی: 2016/12/10، 10:00 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1798

امتیاز موضوع:
  • 91 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک پرتقال شکلاتی با تزیین گاناش سفید
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

کیک پرتقال شکلاتی

شكر ريز 3/4 لیوان  /  كره يا مارگارين 3/4 لیوان  /  تخم مرغ 3 عدد  /  آرد 1 و 1/2 لیوان

پودر كاكائوي الك شده 2 قاشق سوپخوری  /  شیر 2 قاشق سوپخوري  /  آب پرتقال 3 قاشق سوپخوري

رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوري  /  اسانس پرتقال 3 قطره  /  خامه 200 گرم  /  شكلات سفيد 150 گرم

طرز تهیه : اول قالب گرد 20 سانتي و چرب كنيد ، كره نرم را با همزن برقي بزنيد و شكر رو اضافه كنيد و به همزدن ادامه بديد تا موادتون سفيد بشه و خوب پف کنه ، تخم مرغها رو يكي يكي اضافه كنيد و بعد از اضافه كردن هر تخم مرغ خوب هم بزنيد.

حالا نوبت اضافه كردن آرده ، آرد و به مواد قبلي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا با مواد كاملا مخلوط بشه حالا مواد و توي دو تا كاسه به نسبت مساوي تقسيم كنيد و به يكيش پودر كاكائو و شير اضافه كنيد و به دومی آب پرتقال ، اسانس و رنده پوست پرتقال و اضافه كنيد.

مواد و خوب با هم مخلوط كنيد و داخل قالب بريزيد ، با نوك چاقو مواد را به شكل مرمري با هم مخلوط كنيد و شكل بديد ، قالب و به مدت 25 دقيقه داخل فر گرم شده با حرارت 190 درجه سانتيگراد بفرستيد.

بعد از پخته شدن كيك و خنك شدنش ميتونيد خامه رو داخل يه ظرف روي حرات قرار بديد و بعد از اينكه دورش شروع كرد به حباب زدن از روي حرارت برداريد و شكلاتو رنده كنيد و بریزید تو خامه و هم بزنيد تا شكلات كاملا آب بشه.

گاناش و روي كيك بريزيد و با شكلات شيري يا تلخ آب كرده روي كيك خطوط صاف بكشيد ( براي آب كردن شكلات از قرار دادن ظرف شكلات روي بخار يا از مايكروفر استفاده كنيد ) با نوك چاقو خطوط  رو موجدار كنيد ، كيك ما حاضره ، يه عصرونه خوشمزه براي تموم خانواده .

نکته : در مورد آرد يه توضيحي بدم ، برای تهیه اين آرد كه توي مواد لازم بود و خودتون ميتونيد به راحتي درست كنيد و اصلا هم كار سختي نيست كافيه 1 لیوان آرد و با 1 قاشق سوپخوري بكينگ پودر و 1/2 قاشق چايخوري نمك مخلوط كنيد ، اين آرد و بيشتر براي اسكون ها و كلوچه ها استفاده ميشه و آرديه  كه مقدار بالايي پروتئين داره و مخترعش هم هنري جونز بوده.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، هستی ، Nadin ، آرزوی مهربون
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue کیک شکلاتی مخصوص Nilufar.banoo 4 9,248 2016/02/25، 11:38 PM
آخرین ارسال: mam parsa
Exclamation کیک شیرینی سوئیسی شکلاتی Nilufar.banoo 6 6,319 2015/03/06، 06:44 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
Exclamation کیک ماست با تزیین موز و خامه zohre 0 2,410 2015/02/23، 01:12 AM
آخرین ارسال: zohre
Exclamation کیک جنگل سیاه ( با تزیین شکلات و گیلاس ) Nilufar.banoo 2 3,004 2015/01/12، 08:53 AM
آخرین ارسال: Nadin
Exclamation کیک پرتقال Nilufar.banoo 1 2,486 2014/12/17، 03:15 PM
آخرین ارسال: Ladan Jafari

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
22کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، سمانه کریمی، dorna taghvi، sarah-j، عسل، Sarina، 44668949، هستی، fateme_mehdi، هلیا، maei، sweet girl، saeedehm، Asall، آرزوی مهربون، maxis، barana، Naji71، فرزانه 1، تندیس

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان