---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


پاته زبان
زمان کنونی: 2016/12/09، 09:22 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1350

امتیاز موضوع:
  • 47 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاته زبان
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

پاته زبان

آرد 250 گرم  /  نمک 1/2 قاشق چایخوری  /  کره سرد 80 گرم  /  روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري  /  پیاز 2 عدد  /  پنير گودا رنده شده 100 گرم

زبان گوساله پخته و خرد شده 800 گرم  /  زرده تخم مرغ 2 عدد  /  سيب زميني سرخ شده 300 گرم  /  تخم مرغ پخته 2 عدد  /  جعفري مقداری


طرز تهیه : آرد و نمك را با هم مخلوط كنيد ، کره سرد را خرد كنيد و با آرد و با نوك انگشت با هم مخلوط كنيد سپس ميان آنرا گود كرده و روغن زيتون و 1 زرده تخم مرغ را اضافه و مخلوط كنيد.

3/1 پيمانه آب سرد را كم كم به مواد بيافزاييد تا جايي كه مواد مخلوط شود و بتوانيد خمير  جمع كنيد ( اين خمير نيايد ورز داده شود ) ، خمير را در يك كيسه نايلون و به مدت 2 ساعت در يخچال استراحت دهيد سپس خمير را روي سطح آرد پاشي شده با وردنه باز كنيد و روي هم 3 لايه تا بزنيد اين كار را 2 بار ديگر انجام دهيد سپس خمير را به شكل مستطيل باز كنيد و داخل قالب مستطیلی كيك قرار دهيد بطوريكه كف و ديواره را بپوشاند و از لبه قالب هم كمي بيرون بماند.

داخل قالب را با 2 پياز متوسط خرد شده تفت داده شده ، زبان گوساله پخته شده و خرد شده ، سيب زميني نگيني خرد شده و سرخ شده ، كمي نمك و فلفل ، مقداری جعفري خرد شده و پنير گودا رنده شده پركنيد.

روي مواد را با دو عدد تخم مرغ پخته رنده شده بپوشانيد و چهار طرف خمير را روي مواد برگردانيد و يك حفره وسط خمير ايجاد كنيد.

روي خمير را با يك زرده تخم مرغ برس بكشيد سپس قالب را در طبقه وسط فر به مدت 45 دقيقه و با دمای 175 درجه سانتيگراد قرار دهيد ، پس از پخت اجازه دهيد پاته خنك شود سپس آنر از قالب خارج كنيد و برش بزنید ، اين غذا با سبزيجات پخته و پوره سيب زميني قابل سرو ميباشد.

براي تهيه پاته ميتوانيد به جاي زبان از فيله مرغ يا از ران گوساله هم استفاده كنيد.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
18کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، klina، کوثر، danaie، dorna taghvi، Sarina، amini maliheh، mary، limi، هلیا، parisash، سمیتا، Ali_jj، rojinakh، mza

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان