---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


شیرینی دانمارکی
زمان کنونی: 2016/12/05، 10:11 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1522

امتیاز موضوع:
  • 73 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی دانمارکی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

شیرینی دانمارکی

شيريني دانماركی : 1 و 1/3 پيمانه شير + 3 عدد تخم مرغ + 1/2 قاشق چايخوري نمك + 55 گرم شكر را با هم مخلوط كنيد.

700 گرم آرد + 10 گرم مايه خمير فوري را با هم مخلوط كنيد ، آرد را بتدريج به مواد اولي اضافه كنيد تا خمير يكدستي ايجاد شود سپس خمير را 10 دقيقه در دماي محيط با قرار دادن يك دستمال نمدار استراحت دهيد.

500 گرم مارگارين را با وردنه بكوبيد تا حالت مستطيلي و تخت پيدا كند ، خمير را روي ميز كار قرار داده و با وردنه از 4 طرف باز كنيد و مارگارين را وسط خمير بگذاريد و لايه هاي خمير را از 4 طرف روي مارگارين بكشيد و به شكل بقچه در آوريد.

با وردنه روي خمير بكشيد و به شكل يك مستطيل وردنه بكشيد و خمير را 3 لا بزنيد ( ابتدا سمت راست خمير را روي 2/3 خمير بكشيد سپس سمت  چپ خمير كل آنرا بپوشانيد ) خمير را 30 دقيقه داخل يخچال بفرستيد.

دوباره خمير را از يخچال خارج كنيد و وردنه بكشيد و يك مستطيل ايجاد كنيد اينبار 5 لا بزنيد ( سمت راست خمير را تا نصف روي خمير بكشيد و سمت چپ را تا نيمه بياوريد و دو تا را روي هم قرار دهيد و 20 دقيقه داخل يخچال بفرستيد و دوباره خمير را وردنه بكشيد و يك بار ديگر 5 لا تا بزنيد و 20 دقيقه ديگر داخل يخچال بفرستيد.

بعد از استراحت 3 لا تا بزنيد  بعد از 10 دقيقه استراحت وردنه بكشيد و به ضخامت 2 ميل باز كنيد و به شكل دلخواه برش بزنيد.

خميرهاي برش خورده را داخل سيني بچينيد و روي آنها كرم وانيل بماليد ، روي سيني را بپوشانيد تا پف كند ، كمي زرده و شير را با هم مخلوط كنيد و با برس روي شيريني ها بماليد سپس بمدت 15 دقيقه داخل فر 200 درجه بپزيد و بعد از پخت روي شيريني را با برس شربت بزنيد و كمي پودر پسته بپاشيد.

كرم وانيل : يك پيمانه شير را با 100 گرم آرد ذرت و 200 گرم شكر  مخلوط كنيد ، 4 پيمانه شير را بجوشانيد و مخلوط اول را به آن اضافه كنيد ، ظرف را روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا غليظ شود و بعد از خنك شدن آماده مصرف است.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Bug شیرینی با خمیر ورقه ای Leila 0 1,222 2015/08/14، 10:11 PM
آخرین ارسال: Leila
Brick شیرینی نارگیلی Leila 1 5,506 2015/04/27، 09:20 AM
آخرین ارسال: چکاوک
Exclamation شیرینی توت ( شیرینی عید ) Leila 4 7,851 2015/03/16، 03:51 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
Thumbs Up شیرینی پا درازی ( شیرینی عید ) Nilufar.banoo 0 5,223 2015/03/10، 06:47 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
Exclamation شیرینی کره ای Nilufar.banoo 1 2,394 2015/03/05، 12:19 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
33کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، klina، سمانه کریمی، کوثر، danaie، sarah-j، melodi52، elham، آماندانا، amini maliheh، mary، محیا، هلیا، shoku، marmar، Hajaramiri، محمداحسان، mehr8611، سمیتا، كتي، sara2zarei، ماه پار، مهسا، سمانه، zidi، مرضیه 2021، mohanna، بهاره، فرزانه 1، mahsa2000

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان