---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


نکاتی در مورد تخم مرغ
زمان کنونی: 2016/12/09، 09:22 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nadin
آخرین ارسال: Nadin
پاسخ 1
بازدید 1841

امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی در مورد تخم مرغ
#1
Lightbulb 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


وزن 1 عدد تخم مرغ معمولی با پوست 60 گرم است.
با توجه به این نکته، اگر وزن تخم مرغ مورد استفاده در کیک بیشتر یا کمتر از این میزان بود می بایست کمی در میزان آرد کیک تغییر ایجاد کنیم. یعنی مقداری به آرد افزوده و یا کم کنیم.
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
33کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، khatoon1، Neda.Ja، roza.a، کوثر، sarah-j، alipod94، melodi52، saloumeh، rahabanoo، noushin، elham، razieh1136، setareh، آماندانا، jazireh، soheila، زعفران، amini maliheh، daniz، r.nazarinejad، rahele، zohrehnami، Iran، مهسا، mah banoo، آرزوی مهربون، mahmoudkntu، Mehrbano، khadije، Nana11، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان