---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


کیک ارده و کنجد ( با فر و بدون فر )
زمان کنونی: 2016/12/05، 10:10 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nadin
آخرین ارسال: Nadin
پاسخ 1
بازدید 3982

امتیاز موضوع:
  • 72 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک ارده و کنجد ( با فر و بدون فر )
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

کیک ارده و کنجد

تخم مرغ 3 عدد  /  آرد 1 و 1/4 لیوان  / شیر 1/2 لیوان  /  شکر 1 لیوان  / ارده خام 1/2 لیوان  / روغن مایع 1/2 لیوان

بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری  /  وانیل 1/4 قاشق چایخوری  /  نمک 1/8 قاشق چایخوری  /  کنجد به میزان لازم
 
طرز تهیه : ابتدا قالب ۲۰ سانتی رو با روغن جامد چرب کنید و کف و دیواره هاشو به کنجد آغشته کنید.

زرده و سفیده رو از هم جدا کنید و سفیده ها رو با همزن بزنید تا سفید و پفکی بشه و بزارید توی یخچال ، زرده ها رو با وانیل و شکر با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه نیازی نیست برای زدن زرده ها پره ی همزن رو بشورید.

سپس شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید ، روغن رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس ارده رو هم اضافه و خوب هم بزنید.

سپس سفیده ها رو به آرومی اضافه کنید و خیلی آروم با لیسک هم بزنید تا با بقیه ی مواد مخلط بشه و ضمنا پف سفیده ها نخوابه و در آخر آرد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردید به مواد بالا اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا آرد کاملا با مواد مخلوط بشه.

روش روی گاز : قالب رو روی شعله ی کوچک گاز قرار بدید و حرارت رو خیلی کم کنید و وقتی روغن گرم شد مایه ی کیک رو توی قالب بریزید و در قابلمه رو بزارید و در قابلمه رو تا ۳۰ دقیقه اصلا باز نکنید. بعد از 45 دقیقه درب قالب را باز کنید و با سیخ چوبی کیک را تست کنید، اگر مغز کیک پخته بود می توان شعله خاموش کرد.

روش فر : دما 180 تا 200 درجه سانتیگراد و زمان 45 دقیقه تا 1 ساعت

نکته: برای تزیین روی کیک از عسل و انواع مغز ها می توان استفاده کرد.

 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation کیک گردویی با ارده و شیره انگور Nadin 0 2,705 2015/03/17، 05:31 PM
آخرین ارسال: Nadin

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
58کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، roza.a، tibe، کوثر، danaie، dorna taghvi، elhamnima، sarah-j، sogoli، mohaddeseh.gh، melodi52، noushin، Sam.m، kimya7، آماندانا، mamantaha2، jazireh، el_hedayati، nafise sadghi، زهره، شهرزاد، jigar.1379، زعفران، نرگسی، تینا، amini maliheh، سعید، اوای یاس، انتظار، jimcery، daniz، کدبانو، Hengameh، بيات، Simfem51، شادی ناز، مولا، mahya، elahe afraz، mersad38، ttommy، solmaz، سمیتا، Asall، مهسا، mah banoo، ashraf، anijoon، maxis، Naji71، نسا، hoda47، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان