---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


كبه ( غذای لبنانی )
زمان کنونی: 2016/12/06، 07:28 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 2
بازدید 4239

امتیاز موضوع:
  • 51 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كبه ( غذای لبنانی )
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

كبه ( غذای لبنانی )

بلغور گندم 250 گرم  /  گوشت چرخ كرده 150 گرم  /  پياز رنده شده 1 عدد  /  آرد 2 قاشق سوپخوري  /  ادويه به ميزان لازم

مواد ميانی کبه

پياز خرد شده 1 عدد  /  گوشت چرخ کرده 100 گرم  /  آب گوشت 1/3 لیوان  /  گردو خرد شده و نعنا تازه هر کدام 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه : اول از همه بلغور گندم و داخل يه ظرف بريزيد و روي اون آب جوش بريزيد و يكشب كنار بذاريد و بعد از گذشت اين زمان داخل آبكش بريزيد و آبش و كامل بگيريد.

بلغور رو داخل غذا ساز بريزيد و براي چند لحظه غذاساز و روشن كنيد بعد از اين كار گوشت چرخ كرده و پياز و آرد و ادويه رو اضافه كنيد و باز هم غذا ساز و براي چند لحظه روشن كنيد تا مواد خوب با هم مخلوط بشن بعد هم مواد و براي يك ساعت داخل يخچال بفرستيد.
 
حالا ميريم سراغ درست كردن مواد مياني كبه ، روغن رو داخل تابه بريزيد و پياز رو اضافه كنيد و با حرارت ملايم تفت بديد و بعد از اينكه پياز كمي سبك شد گوشت چرخ كرده رو اضافه كنيد و خوب تفت بديد ، ادويه و آب گوشت و اضافه كنيد و بذاريد تا خوب بپزه و آب گوشت كاملا كشيده بشه ، گردو و نعناع رو هم  اضافه كنيد و اجازه بديد تا مواد خنك بشه.

حالا مواد يخچالي رو دربياريد و از مواد به اندازه دو تا گردو برداريد و توي دستتون به شكل سوسيس در بياريد و بعد دستتون و با آب مرطوب كنيد و يه حفره مطابق عكس توي مواد ايجاد كنيد و از مواد مياني داخل حفره رو پر كنيد و با دست حفره رو ببنديد ( كبه رو به شكلي فرم بديد كه دوسرش تيز بشه ).

همه كبه هاي آماده شده رو روي يه سيني بذاريد و باز هم يك ساعت داخل يخچال بفرستيد ، بعد از يك ساعت كبه ها رو داخل روغن فراوون سرخ كنيد و روي حوله كاغذي قرار بديد و بعدش هم نووووووش جان.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
فروشگاه سایت
---
#2
Bug 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

کبه برنج

برنج 700 گرم  /  دال عدس 1/2 لیوان   /  پياز نگينى شده 2 عدد  /  گوشت چرخ كرده 250  /  لپه پخته شده 1 لیوان

برگ كرفس خرد شده 1 لیوان  /  كشمش 1 لیوان  /   زردچوبه ، فلفل سياه ، دارچين ، ادويه كارى به ميزان لازم

طرز تهیه : عدس رو جداگانه مپزيم تا كاملا پخته و نرم بشه ، برنج رو با كمى نمك و زردچوبه ميپزيم و وقتى كاملا دونه هاى برنج نرم شد عدس پخته رو به اون اضافه كرده و بعد از مخلوط كردن در صافى ريخته و روش كمى آب ميگيريم.

وقتى آب اضافه اونها كشيده شد از چرخ گوشت رد ميكنيم و بعد دست رو با آب كمى خيس كرده و خمير برنج رو كمى ورز ميديم تا كاملا يكدست بشه.

مواد ميانى : پياز رو در كمى روغن تفت داده تا سبك و طلایی رنگ بشه ، گوشت رو به اون اضافه كرده و بعد از كمى تفت دادن ، نمك و مقداری ادويه ، فلفل سياه و زردچوبه رو به اون اضافه ميكنيم ، حالا كرفس خرد شده و لپه رو به مواد اضافه كرده بعد از كمى تفت دادن كشمش رو اضافه كرده و بعد از يه تفت كوچيك حرارت زير مواد رو خاموش ميكنيم.

بعد از سرد شدن مواد كمى دستمونو با آب مرطوب ميكنيم وبه اندازه يه نارنگى از خمير برنج رو برداشته و توى دست به قطر نيم سانت باز ميكنيم ، حالا 1 قاشق غذا خورى از مواد گوشتى رو توى اون گذاشته و به شكل گرد يا بيضى مى پيچيم و توى ظرفى كه قبلا سلفون كشيده بوديم قرار ميديم.

بعد از آماده كردن تمام مواد ، كوبه ها رو توى روغن داغ با حرارت نسبتا بالا سرخ ميكنيم.

نکته : برنج و عدس بصورت خشك اندازه گيرى شده ، استفاده از عدس براى اينه كه كوبه حالت خشك پيدا نكنه ، به جاى كرفس ميشه از جعفرى خرد شده يا مخلوط هر دو استفاده كرد.

بهتره خمير برنج رو بعد از چرخ كردن كمى تو يخچال قرار بديم تا منسجم تر بشه ، كوبه نبايد مثل فلافل توى روغن غوطه ور و زياد سرخ بشه چون باعث روغن كشيدن و خشك شدن زياد اون ميشه ف این مقدار مواد برای 25 تا کوبه کافی هست.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، sana68 ، Nadin


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation آکاراجه غذای سنتی برزیل Nadin 0 2,235 2015/06/02، 09:14 AM
آخرین ارسال: Nadin

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
66کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، سمانه کریمی، tibe، کوثر، dorna taghvi، fatemehnkz، alipod21، sarah-j، saloumeh، warner، آماندانا، Sarina، leilaaa، پریسا66، hadiiiiis69، najmeh..، اوای یاس، mona، sarita، sara1356، بيات، هلیا، reza1646، fatemeh_k_61، marjan1193، shlerganji، Hajaramiri، محمداحسان، mehdi-pc، MYM، mohammadreza، Ali_jj، sana68، fatemeh8، شایان، SHAHZAD، ماه بانو، yasna1384، Mahdiehalavi، zahra jon، Konamtf، saharsani، پویان، afkarsystem، حمزه، پارمیس بانو، شکیلا، فاطيما، hozan، Ensi، mikhak، آرزوی مهربون، Mehrbano، mkz، anijoon، Neda2908، مامان طاها، samijooon، سارا گلي، سمانه ساری، لیلی56، حکمت، mozhgan

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان