---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


كيك كرم دار با نان ميكادو
زمان کنونی: 2016/12/09، 09:22 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1444

امتیاز موضوع:
  • 67 رأی - میانگین امتیازات: 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيك كرم دار با نان ميكادو
#1
Tongue 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


كيك كرم دار با نان ميكادو

آرد 2 لیوان  /  شکر 1 لیوان  /  کشمش 1 لیوان  /  کره 200 گرم  /  بكينگ پودر 1 قاشق چایخوری  /  تخم مرغ 4 عدد

شیر 1/2 لیوان  /  پودر كاكائو 4 قاشق غذاخوری  /  روغن مايع 4 قاشق غذاخوری  /  نان میکادو 2 ورقه  /  کرم وانیلی 1 لیوان


طرز تهیه : اول از همه فر رو با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد و بعد هم قالب مستطيل 25 در 35 سانتي متري رو چرب كنيد و يه ورق نون ميكادو رو كف قالب بندازيد و روي اون نصف كرم وانيلی ( کرم وانیلی دنت یا هر مارک دیگه ای ) بریزید و كنار بذاريد.

پودر كاكائو رو داخل روغن مايع بريزيد وخوب مخلوط كنيد و كنار بذاريد ، كره رو كه حداقل نيم ساعت قبل از شروع كار از يخچال درآورديد و خوب هم نرم شده رو داخل يه كاسه بريزيد و با همزن برقي شروع به زدن كنيد شكر رو اضافه كنيد و همچنان مواد و هم بزنيد تا سفيد و پوك بشه.

تخم مرغها رو دونه دونه اضافه كنيد و دقت كنيد خوب با مواد مخلوط بشن ، تو يه ظرف آرد و بكينگ پودر رو مخلوط كنيد و توي سه مرحله و به تناوب با شير به مواد قبلي اضافه كنيد حالا كشمش و اضافه كنيد و بعد مواد رو به دو قسمت تقسيم كنيد و به يه قسمت از مواد مخلوط روغن و پودر كاكائو رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.

مواد كاكائويي رو بهمراه مواد ساده به طور نامنظم داخل قالب بريزيد ( مثل کیک دو رنگ ) و روي تكه دوم نون ميكادو بقیه كرم وانيلی بريزيد و روي مواد كيك قرارش بديد( رويه وانيلي بايد به مواد بچسبه ) با دست كمی به نون ميكادو فشار بياريد تا به سطح مواد بچسبه.

قالب رو بمدت 45 دقيقه طبقه وسط فر بذاريد ، بعد از پخت قالب رو روي پنجره سيمي قرار بديد تا كاملا خنك بشه و بعد هم كيك رو برگردونيد و با يه چاقوي تيز به ابعاد دلخواه برش بزنيد.


اگه کرم وانیلی در دسترس ندارید یا اگه طرز تهيه اش رو بلد نيستيد : 4 لیوان شير رو داخل ظرفی بريزيد ، 1 ليوان از شير رو برداريد و كنار بذاريد و شعله رو روشن كنيد و اجازه بديد تا بجوشه  ، 100 گرم آرد ذرت ، 1 لیوان شكر و 1 قاشق چايخوري وانيل رو با 1 ليوان شيري كه كنار گذاشتيد مخلوط كنيد و كم كم به شير در حال جوش اضافه كنيد.

شعله رو كم كنيد و مرتب مواد رو هم بزنيد تا غليظ بشه و كنار بذاريد تا كرم خنك بشه . اين كرم رو ميتونيد تا 10 روز تو ظرف دربسته و البته توي يخچال نگه داريد.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
27کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، tibe، کوثر، danaie، dorna taghvi، kimya7، آماندانا، limi، zarzari، محمداحسان، MYM، saeedehm، elnaz.h، ندا.ن، safora، gemini2857، مهسا، mah banoo، mina-10820، مرضیه 2021، maxis، gognus1390، fariba-n، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان