---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


مرغ شکم پر
زمان کنونی: 2016/12/04، 07:21 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1234

امتیاز موضوع:
  • 71 رأی - میانگین امتیازات: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرغ شکم پر
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

مرغ شکم پر

1 عدد مرغ  /  کره  خلال پسته  خلال بادام گردوی خرد شده  /  زرشک  پیاز سرخ شده  /  فلفل سبز شیرین

طرز تهیه : اول از همه مواد شکم مرغ و با هم قاطی کنید و تو ظرف دربسته بذارید تو یخچال.

مرغ و پاک کنید و شکمش و خوب تمیز کنید ولی پوستش و نکنید و مواظب باشید پوست مرغ پاره نشه ( اگر هم پاره شد غصه نخورید ).

مرغ رو داخل یه قابلمه بذارید و داخل قابلمه رو با آب نمک غلیظ پرکنید طوری که روی مرغ و بپوشونه و 24 ساعت مرغ و تو این حالت تو یخچال نگه دارید.

بعد مرغ و با همین آب و با اضافه کردن 1 پیاز درشت و دو تا برگ بو و کمی زردچوبه بذارید 1 ساعت بپزه ، کفی که روی آب جمع میشه رو بگیرید.

بعد از یکساعت مرغ و از آب خارج کنید و سطح و داخل شکمش و با روغن مایع و کره آب شده خوب چرب کنید و داخل شکم مرغ و با مخلوط خلال بادام پسته و گردو و زرشک ، پیاز سرخ شده و فلفل پر کنید.

شکم مرغ و با یه تیکه فویل مسدود کنید و پاهای مرغ و با یه تیکه نخ محکم بهم ببندید و داخل سینی بذارید.

روی سینی میتونید کمی آب مرغ بریزید و روی مرغ و با فویل خوب بپوشونید ، اجازه بدید یکساعت تو همین حالت تو فر 180 درجه سانتیگراد بمونه بعد فویل و بر دارید و یکساعت و نیم دیگه به مرغ فرصت بدید تا خوب برشته بشه.

در طول این زمان میتونید به تناوب یه ملاقه آب مرغ به سینی و روی مرغ بریزید تا خشک نشه و البته مزه آب پز هم نگیره ( یه چیزی شبیه پخت ژیگو ) آخر کار هم زعفرون و کره آب شده رو روی مرغ بدید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin ، elena65
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
26کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، anita، آماندانا، پریسا66، ashpazi.mbm، mona، هلیا، sana6861، 333pidehhh، rozi، سمیتا، fatemeh8، hamidreza1365، yasame، nima.smart، شکوه خانوم، ندا.ن، Mehrbano، فافا، elena65، samijooon، سارا گلي، mozhgan، Z.s.mohajeri

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان