---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


شیرینی پا درازی ( شیرینی عید )
زمان کنونی: 2016/12/06، 07:30 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 1
بازدید 5225

امتیاز موضوع:
  • 60 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی پا درازی ( شیرینی عید )
#1
Thumbs Up 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

شیرینی پا درازی ( شیرینی عید )

آرد گندم 1/2 لیوان   /   آرد برنج 1/2لیوان   /   آرد نخودچی 1/2 لیوان   /   پودر قند 2/3 لیوان  /   عسل 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد   /   روغن جامد 2/3 لیوان   /   زنجبیل یا پودر هل 1 قاشق چایخوری   /   کنجد مقداری


طرز تهیه : تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال کمی بزنید سپس پودر قند و عسل را به آن اضافه کنید ، مخلوط کنید و کنار بگذارید.

روغن جامد را داخل کاسه ای بریزید و با قاشق کمی بزنید تا روغن باز شود سپس مخلوط آرد ( آرد گندم ، برنج ، نخودچی ) و زنجبیل یا هل را اضافه کنید و با دور کند همزن 10 دقیقه بزنید تا خمیر نرم و کرمی و چسبنده ای بدست بیاید.

در این مرحله مخلوط تخم مرغی را اضافه کنید و در حدی که مخلوط شود هم بزنید ، در پایان کار خمیر نرمی بدست میاید که باید داخل کیسه فریزر بگذارید و 1 شب در یخچال استراحت دهید ( اگر خمیر کمی شل بود جای نگرانی نیست داخل یخچال سفت خواهد شد ).

پس از استراحت خمیر را روی سطح کار باز کنید و با قالب دلخواه تان قالب بزنید و با فشار چنگال روی ان طرح بیندازید.

شیرینی ها را داخل سینی فر قرار دهید و مقداری زرده تخم مرغ را با شیر یا آب رقیق کنید و روی سطح شیرینی ها بزنید و روی ان کمی کنجد بپاشید ( میتوانید به زرده تخم مرغ مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید ).

قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 - 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها آماده شوند ، اجازه دهید شیرینی ها خوب سرد شوند سپس از قالب جدا کنید و در ظرف بگذارید ( میتوانید برای خوشرنگ تر شدن شیرینی 1 دقیقه گریل را روشن کنید ).

نکته : میتوانید مقدار زنجبیل را بیشتر کنید ، به جای عسل میتوانید از مقداری شیره مربا استفاده کنید.

محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط الی ، Nadin
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Bug شیرینی با خمیر ورقه ای Leila 0 1,225 2015/08/14، 10:11 PM
آخرین ارسال: Leila
Brick شیرینی نارگیلی Leila 1 5,507 2015/04/27، 09:20 AM
آخرین ارسال: چکاوک
Exclamation شیرینی دانمارکی Leila 0 1,526 2015/04/06، 01:48 AM
آخرین ارسال: Leila
Exclamation شیرینی توت ( شیرینی عید ) Leila 4 7,853 2015/03/16، 03:51 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
Exclamation شیرینی کره ای Nilufar.banoo 1 2,394 2015/03/05، 12:19 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
100کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، ندا سلمانی، klina، lida، Neda.Ja، سمانه کریمی، tibe، dorna taghvi، elhamnima، اعظم جونی، zakiye، sarah-j، ghazal_hz2007، sam، mina_5591، fdomanloo، mohaddeseh.gh، melodi52، elham، ریحانه، m.riahi، Saeide، nanami، Sam.m، sanaz، عسل، آماندانا، golpar، jazireh، baran_f، زهرا، samin، رها، بزبز قندی، منا، najmehamini، jigar.1379، پریسا66، زعفران، تینا، zahra_70، amini maliheh، مریم.السا، سعید، 1045، لیلا، بهزاد سلیمانی، فاطمه ومهدی، n.ta92، baba، الی، آرام، aryanaz، ندا74، hnboy230، فرخنده، mango، khansa، fatima.kh62، elham nezami، اوای یاس، Elham.d، رادا، Shahriyar، mona، persiangolf، Zohreh، shahrzadmapsi، neda، انتظار، r.rafiei، مژگان 22، batool، مينا، maryana، raha94، هلیا، sweet girl، mity، shoku، marmar، چکاوک، محمداحسان، mehr8611، سمیتا، l2864s، salipour، ماه پار، zidi، mahmoudkntu، مرضیه 2021، maxis، samimis، fatemeh1360، Farisanazeri

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان