---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


شیرینی توت ( شیرینی عید )
زمان کنونی: 2016/12/08، 01:40 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 5
بازدید 7860

امتیاز موضوع:
  • 71 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی توت ( شیرینی عید )
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


شیرینی توت ( شیرینی عید )

بادام 1 لیوان   /   پودر قند 1 لیوان   /   گلاب 5 قاشق غذاخوری   /   شکر 1/2 لیوان   /   خلال پسته و بادام مقدار لازم


طرز تهیه : بادام ها را 1 - 2 ساعت در آب ولرم خیس دهید تا پوست آن جدا شود ، بادام های بدون پوست را با پودر قند و گلاب داخل بلندر بریزید و بزنید تا به شکل خمیری نرم شود.

مقداری از خمیر بردارید و کف دست تان مانند توت یا هر شکلی که دوست دارید حالت دهید سپس داخل شکر بزنید و خلال پسته یا بادامی در بالای آن وارد کنید.

این شیرینی ها را با رنگ های خوراکی میتوانید رنگ کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، الی ، Nadin
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
سلام 
استفاده از پودر شکر بجای پودر قند در هر نوع شیرینی فرقی میکنه ی نه؟
پاسخ
#3
Exclamation 
سلام
زهرا جان پودر شکر هم میتونی استفاده کنی
اما اون نرمی خاص شیرینی که با پودر قنده رو بهت نمیده ...
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin
#4
Exclamation 
این شیرینی چقد موندگاری داره خارج از یخچال میتونه باشه
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin
#5
Exclamation 
پاییز عزیز شیرینی رو در کل بهتره بیرون از یخچال نگهداری کنی چون نم و رطوبت یخچال اثر نامطلوبی روی طعم و بوی شیرینی داره
این شیرینی هم موندگاری خوبی داره ، البته بعید میدونم به دلیل خوشمزه بودنش بیشتر از چند روز بشه نگهش داشت !
من خودم تا چند روز نگهداری کردم مشکلی نداشتم ...
برای نگهداری شیرینی ها داخل ظرف دربسته بذار یا روی شیرینی ها سلفون بکش و در دمای اتاق قرار نگهداری کن :smilie:32
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Bug شیرینی با خمیر ورقه ای Leila 0 1,228 2015/08/14، 10:11 PM
آخرین ارسال: Leila
Brick شیرینی نارگیلی Leila 1 5,511 2015/04/27، 09:20 AM
آخرین ارسال: چکاوک
Exclamation شیرینی دانمارکی Leila 0 1,528 2015/04/06، 01:48 AM
آخرین ارسال: Leila
Thumbs Up شیرینی پا درازی ( شیرینی عید ) Nilufar.banoo 0 5,229 2015/03/10، 06:47 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
Exclamation شیرینی کره ای Nilufar.banoo 1 2,398 2015/03/05، 12:19 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
88کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، زهره73، Nadin، khatoon1، baran_flower، ندا سلمانی، klina، lida، سمانه کریمی، tibe، dorna taghvi، elhamnima، اعظم جونی، zakiye، sarah-j، ghazal_hz2007، sam، mina_5591، fdomanloo، mohaddeseh.gh، melodi52، fereshteh، elham، ریحانه، Saeide، nanami، Sam.m، عسل، kimya7، setareh، آماندانا، golpar، jazireh، el_hedayati، زهرا، رها، بزبز قندی، منا، najmehamini، jigar.1379، پریسا66، leilamortazavi، سلاله، zahra_70، amini maliheh، سعید، 1045، بهزاد سلیمانی، پاییز، baba، zand، الی، آرام، aryanaz، سودابه، hnboy230، ÷انیذکوک، ashpazi.mbm، fatima.kh62، اوای یاس، رادا، mona، Zohreh، آرال، jinjer، گندمک جوووون، انتظار، r.rafiei، sami، batool، مينا، رکسانا، maryana، raha94، هلیا، sweet girl، mehr8611، سمیتا، salipour، sara2zarei، zidi، maxis، akram، Farisanazeri، ماریه، robab، yasi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان