---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


کیک شیرینی سوئیسی شکلاتی
زمان کنونی: 2016/12/08، 01:35 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 7
بازدید 6303

امتیاز موضوع:
  • 78 رأی - میانگین امتیازات: 3.24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک شیرینی سوئیسی شکلاتی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


کیک شیرینی سوئیسی شکلاتی

آرد 3 لیوان سر خالی   /   کره 150 گرم   /   پودر قند 2/3 لیوان   /   زرده تخم مرغ 3 عدد   /   تخم مرغ کامل 1 عدد

اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری   /   پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری   /   بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه : پودر قند و کره نرم شده در دمای اتاق را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ و زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید.

آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط و چند بار الک کنید تا سبک شود سپس به مواد دیگر اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید که به دست نچسبد.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، داخل قالب مستطیل شکلی را چرب کنید و کاغذ روغنی قرار دهید سپس خمیر شیرینی را ته قالب خوب پهن کنید ( اندازه قالب 20 در 30 مناسب است ).

قالب را در طبقه وسط فری که گرم شده است 30 - 40 دقیقه قرار دهید تا کیک شیرینی ها آماده شوند ، پس از پخت برش بزنید و بگذارید سرد شوند سپس در ظرف قرار دهید و با خامه ، کرم کارامل ، شکلات تخته ای و ... تزیین و سرو کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط اعظم جونی ، کفایت ، Nadin ، نازگل
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
سلام چرا من هرچی شیرینی درست میکنم سفت میشه وشبیه شیرینی بازار نیست؟
پاسخ
#3
Exclamation 
شاید اندازه گیری مواد را درست انجام نمیدی
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo
#4
Exclamation 
یعنی انقدر پف میکنه؟ عکسش درسته؟ خیلی خوشگله
پاسخ
#5
Exclamation 
(2015/03/05، 07:49 PM)زهرا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام چرا من هرچی شیرینی درست میکنم سفت میشه وشبیه شیرینی بازار نیست؟

سلام
من اوایل خمیر رو زیاد ورز میدادم خمیرم روغن پس میداد شیرینی کمی سفت میشد،
درجه فر بعضی وقتها تنظیم نیست یا فشار گاز زیاده شیرینی جالب نمیشه
اگه گفته شده خمیر استراحت کنه یا در یخچال ساعتی بمونه،حتما رعایت کنی
آرد هم کمی کمتر بریزید شاید واسه جنس آرد باشه،حدود دو قاشق کمتر بریزید ،
خودم اینو رعایت میکنم و نتیجه ش خوبه موفق باشید
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
#6
Exclamation 
(2015/03/05، 07:49 PM)زهرا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام چرا من هرچی شیرینی درست میکنم سفت میشه وشبیه شیرینی بازار نیست؟
سلام
زهرا جون خب شاید شیر یا آبمیوه کم میریزی
بچه ها بهترین میوه برای ژله به نظرتون چی باشه ؟
پاسخ
#7
Exclamation 
نقل قول: زهرا : سلام چرا من هرچی شیرینی درست میکنم سفت میشه وشبیه شیرینی بازار نیست؟

دلایل خشک و سفت شدن شیرینی و بیسکوییت بعد ازپخت
1- باید مواد اولیه را با دقت اندازه گیری کرد. زیرا زیاد شدن مقدار شکر یکی از دلایل سفت شدن بیسکویت یا شیرینی است.
2- اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد سفت می شود.
3- برای پهن کردن خمیر بیسکویت روی میز کار از دو ورق کاغذ روغنی استفاده کنید که مجبور به استفاده از آرد نشوید چون استفاده ی زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینی می شود.
4- اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید خمیربه روغن می افتد و بعد از پخت،شیرینی یا بیسکویت خشک و سفت می شود.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط hoda ، Nadin


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue کیک شکلاتی مخصوص Nilufar.banoo 4 9,238 2016/02/25، 11:38 PM
آخرین ارسال: mam parsa
Exclamation کیک پرتقال شکلاتی با تزیین گاناش سفید Leila 0 1,790 2015/04/06، 03:08 PM
آخرین ارسال: Leila

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
95کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، کفایت، klina، lida، Neda.Ja، سمانه کریمی، roza.a، tibe، mousavi_499، کوثر، danaie، dorna taghvi، elhamnima، اعظم جونی، zakiye، sarah-j، alipod94، niloofar، roya_khial، melodi52، مهسا علیا، fereshteh، rrezaie، ریحانه، warner، عسل، saeed، kimya7، آماندانا، vahideh، golpar، jazireh، نیکا، el_hedayati، زهرا، mehdi، رها، بزبز قندی، شهرزاد، رویا خاتون، jigar.1379، sayda، shaghayeghe، سعید، مه ناز، hoda، bitta، Kh.e، negin.s، limi، محمد هادی، mohammad، فاطی، هانا، somayeh، baba، ÷انیذکوک، رادا، مينا، behnaz71، vahidmrs، asma1368، sharare69، rahele، sweet girl، marmar، zarzari، m.o.n.a، rozi، سمیتا، somynaz، كتي، moheb، Queen E، elnaz.h، cuisine_girl، gemini2857، hilda، مهسا، mah banoo، مرجان، ashraf، Mehrbano، maxis، samimis، Naji71، Sanazzz.mi، Farisanazeri، فرزانه 1، نازگل

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان