---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


حلیم
زمان کنونی: 2016/12/05، 01:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Ladan Jafari
آخرین ارسال: Ladan Jafari
پاسخ 1
بازدید 1313

امتیاز موضوع:
  • 74 رأی - میانگین امتیازات: 3.04
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حلیم
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


حلیم گوشت

گندم 250 گرم   /   گوشت 250 گرم   /   پیاز 1 عدد   /   آب 8 لیوان

نمک 1 قاشق چایخوری   /   زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری   /   پودر قند ، دارچین ، کنجد ، کره مقدار لازم


طرز تهیه : گندم رو چند ساعت در آب خیس بدید و بذارید تا خوب آب جذبش بشه.

گوشت رو با 2 لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید ، پیاز رو پوست کنید و به چند قسمت برش بزنید و داخل گوشت بندازید.

زردچوبه هم اضافه کنید و با حرارت ملایم بذارید گوشت خوب بپزه ، وقتی گوشت پخت اونو ریش ریش کنید و کنار بذارید.

گندم رو را با 8 تا لیوان آب تو قابلمه دیگه ای بریزید و روی حرارت ملایم بذارید و بپزید تا نرم بشه و دونه هاش له بشه.

دقت کنید گندم ته نگیره ( هر چند دقیقه‌ای گندم رو هم بزنید ، اگر قبل از نرم شدن گندم آبش رو به اتمامه یکم آب جوش اضافه کنید ).

حتما گندم باید خوب نرم شه ، اگر گندم با پوست استفاده کردید حالا باید پوست اونو با کمک یه آبکش جدا کنید.

گندم نرم شده رو که تقریبا به صورت مایع غلیظی هست با گوشتی که قبلا ریش ریش کردید و نمک مخلوط کنید و با حرارت ملایم بذارید غلیظ شه.

تو این مرحله حتما باید حلیم رو زیر نظر داشته باشید تا ته نگیره ( حلیم خوب نه زیاد سفت و نه زیاد شله ).

پس از اماده شدن حلیم روی اونو با پودر دارچین ، کره و پودر قند تزیین کنید.


آماده کردن گندم : برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده میشه اما اگر گندم پوست کنده ندارید از گندم با پوست استفاده کنید و بعد از جوشوندن و نرم شدن گندم اونو آبکشی کنید تا پوست‌ ها کامل گرفته بشه.
پاسخ
 سپاس شده توسط زهره73 ، Nilufar.banoo
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
11کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، آماندانا، najme، rozapakdel، mobasher، 920042522، Ali_jj، fatemeh8، saeedehm، شكيبا، Aida_kma

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان