---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


مسقطی
زمان کنونی: 2016/12/08، 01:39 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: اقاقیا
آخرین ارسال: اقاقیا
پاسخ 1
بازدید 2390

امتیاز موضوع:
  • 84 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسقطی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

مسقطی

نشاسته  3 قاشق غذاخوری   /   آب سرد 3 لیوان   /   شکر 5 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق چایخوری   /   هل ، گلاب ، زعفران ، خلال پسته یا بادام مقدار لازم


طرز تهیه : نشاسته را با آب سرد مخلوط کرده و شکر نیز اضافه کرده و روی حرارت با شعله ملایم گذاشته تا مایع غلیظ شود.

مرتب باید هم زده شود تا گلوله نشود سپس کمی هل کوبیده و زعفران دم شده و گلاب به آن اضافه می کنیم و حدود 15 دقیقه هم می زنیم تا کمی سفت شود.

کره را هم اضافه می کنیم سپس در ظرف ریخته و رویش را به خلال پسته یا بادام تزئین می کنیم و در یخچال قرار داده تا خودش را بگیرد.

حدود 2 ساعت بعد آماده خوردن می شود.

پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
43کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، lida، roza.a، tibe، mousavi_499، کوثر، danaie، elhamnima، mohaddeseh.gh، melodi52، zoro2738، ریحانه، saeed، آماندانا، نیکا، بزبز قندی، najmehamini، پریسا66، sayda، اقاقیا، bitta، elham nezami، مينا، fateme_mehdi، بيات، wooki، SHAKHSI، مهتاب، laya، pari، گندم بانو، mehr8611، arezoo ghaderi، salipour، mahtabh643، صبا خانوم، reyhaneh69، samimis، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان