---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


پیازداغ
زمان کنونی: 2016/12/04، 07:22 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: پاییز
آخرین ارسال: Nadin
پاسخ 3
بازدید 2723

امتیاز موضوع:
  • 73 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیازداغ
#1
Exclamation 
سلام
اگه بخوام پیاز داغ زیاد درست کنم برای یه ماه چطوری درست کنم ؟
چطور نگهداریش کنم ؟ :smilie:19:smilie:19
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
سلام

بعد از خلال کردن پیازها رو داخل آب سرد بریز و بذار روی حرارت و بعد از اینکه به جوش اومد 10 - 15 دقیقه بذار بجوشه بعد با آب سرد آبکشی کن ...
با دستمال کاغذی رطوبتش رو بگیر و داخل روغن داغ سرخش کن تا طلایی بشه ( حرارت ملایم باشه و یکنواخت هم بزن تا طلایی شه ) ، اینجوری ترد و خوشرنگ و مجلسی میشه ...

پیاز داغ رو داخل ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کن ...
به مدت طولانی هم نگهداری نکن چون حتی اگه داخل فریزر هم بذاری باز مشکل زا میشه و البته هیچ ارزش تغذیه ای هم نداره ...
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط پاییز ، Nadin
#3
Exclamation 
منم پیاز داغ را همین جوری درست می کنم و عالی میشه
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، 920042522 ، پاییز


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
26کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، lida، سمانه کریمی، roza.a، mousavi_499، کوثر، dorna taghvi، elhamnima، اعظم جونی، mohaddeseh.gh، rrezaie، آماندانا، نیکا، mehdi، saminh، اقاقیا، karaneh، bitta، پاییز، سحر*، 920042522، khadije

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان