---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


شیرینی برنجی
زمان کنونی: 2016/12/06، 12:11 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 2
بازدید 2301

امتیاز موضوع:
  • 74 رأی - میانگین امتیازات: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی برنجی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

شیرینی برنجی

آرد برنج نرم 250 گرم   /   روغن جامد یا روغن کرمانشاهی 1/2 لیوان   /   پودر قند 1/2 لیوان

زرده تخم مرغ 1 عدد   /   گلاب 1/4 لیوان   /   تخم خرفه برای تزیین

طرز تهیه : روغن و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا سفيد شود سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شود ؛ آرد برنج را به مواد اضافه كرده با دست ورز دهید و پس از اینکه مخلوط شد گلاب را كم كم به مواد اضافه کنید تا خشكي خمير از بين برود.

انواع آرد برنج در میزان جذب رطوبت متفاوت هستند و ممکن است پس از اضافه کردن آرد برنج خمير خشك باشد و نتوانید آن را در دست تان خوب شکل دهید و گلوله کنید که در اين صورت باید گلاب را كم كم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمير نرمی بدست بیاد ( گلاب زیاد باعث خشک شدن شیرینی میشود ).

خمیر را پس از آماده شدن داخل کیسه فریزر بگذارید و 24 ساعت داخل يخچال استراحت دهید تا جا بيافتد ، پس از اين مدت خمير را از يخچال خارج كرده بگذارید به دماي محيط برسد.

فر را با دمای 160 درجه سانتيگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمير را ورز دهید تا نرم شود سپس از خمير تکه هایی به اندازه يك گردو بردارید و با دست تان گرد كنید و داخل سيني فر بگذارید ( میتوانید روی شیرینی ها را با مهر مخصوص شیرینی برنجی طرح بزنید ).

کمی تخم خرفه روی شیرینی ها بپاشید و داخل فر به مدت 10 - 15 دقيقه بپزید ( دقت کنید شیرینی بیش از حد خشک نشود ) ، پس از اینکه پخت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خوب سرد شوند سپس در ظرف بگذارید.

نکته ها : برای پخت شیرینی از كاغذ روغني استفاده کنید تا رنگ شيرين برنجی تیره نشود ، با هر نوع ارد برنجی میتوانید شیرینی برنجی درست کنید ولی هر چه برنج مرغوب تر باشد عطر و طعم شیرینی بهتر میشود ( آرد برنج ایرانی بهتر است ).

حتما آرد برنج را الک کنید ، این نکته مهم در کیفیت شیرینی بسیار موثر است ، میتوانید برای رنگ شیرینی از رنگ های خوراکی ، کاکائو ، زعفران و ... هم استفاده کنید ( کاکائو را با مقداری روغن مخلوط و سپس اضافه کنید ).
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

شیرینی برنجی سنتی

آرد برنج 350 گرم   /   روغن جامد 150 گرم   /   پودر قند 150 گرم   /   زرده تخم مرغ 1 عدد   /   گلاب 1/4 لیوان

طرز تهیه : روغن جامد را روی حرارت ملایم ذوب کنید سپس کناری قرار دهید تا سرد شود ( سفت نشود ) ، پس از اینکه روغن سرد شد پودر قند را اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا سفید رنگ شود.

زرده ها را اضافه کنید و خوب بزنید سپس گلاب را اضافه کنید ، آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید ( ارد را کم کم اضافه کنید تا خمیر سفت نشود ).

خمیر را داخل کیسه فریزر بسته بندی کنید و 24 ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس قالب بزنید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند ( بدلیل تفاوت دمای فرها میتوانید شیرینی ها را مدام چک کنید تا خشک نشوند ، این شیرینی حساس به دما نیست و با باز کردن فر به مشکل نمیخورید ).

مقدار گلاب بستگی به سفت بودن خمیر دارد اما دقت کنید که مقدار گلاب از 1/4 لیوان بیشتر نشود چون گلاب زیاد شیرینی را خشک میکند ، اگه پس از استراحت خمیر با ورز دادن باز هم سفت بود میتوانید چند قاشق آب اضافه کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin ، کفایت


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Bug شیرینی با خمیر ورقه ای Leila 0 1,222 2015/08/14، 10:11 PM
آخرین ارسال: Leila
Brick شیرینی نارگیلی Leila 1 5,506 2015/04/27، 09:20 AM
آخرین ارسال: چکاوک
Exclamation شیرینی دانمارکی Leila 0 1,522 2015/04/06، 01:48 AM
آخرین ارسال: Leila
Exclamation شیرینی توت ( شیرینی عید ) Leila 4 7,851 2015/03/16، 03:51 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
Thumbs Up شیرینی پا درازی ( شیرینی عید ) Nilufar.banoo 0 5,223 2015/03/10، 06:47 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
31کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، khatoon1، کفایت، سمانه کریمی، mousavi_499، کوثر، mn5876، dorna taghvi، اعظم جونی، sarah-j، sam، mohaddeseh.gh، zoro2738، عسل، آماندانا، sh.rostamloo، jigar.1379، limi، aryanaz، hnboy230، shahrzadmapsi، مينا، mehr8611، سمیتا، kosar، arezoo ghaderi، salipour، مرضیه 2021، Farisanazeri، ماریه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان