---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


کشک و بادمجان رژیمی
زمان کنونی: 2016/12/05، 01:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nadin
آخرین ارسال: Nadin
پاسخ 3
بازدید 5202

امتیاز موضوع:
  • 86 رأی - میانگین امتیازات: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کشک و بادمجان رژیمی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمی


بادمجان 4 عدد متوسط   /   پیاز 1 عدد   /   سیر 6 عدد   /   نمک ، زردچوبه ، نعناع داغ به میزان لازم

روغن زیتون یا کنجد 1 قاشق سوپخوری   /   کشک جوشیده به میزان دلخواه


طرز تهیه : دو عدد از بادمجان ها را به هر طريق كه مايليد كبابى كنيد ( منقل / فر ) و بعد از اينك خنك شد پوست آن را جدا كنيد و به قطعات كوچك خرد كنيد.

داخل ماهيتابه كمى پياز را با 1 قاشق روغن زیتون یا کنجد تفت دهيد به آن سير ريز خرد شده و يا له شده را اضافه كنيد و كمى زرد چوبه و نمك بريزيد ، بادمجانهاى كبابى را هم اضافه كنيد ، حالا دو عدد بادمجانى كه باقى مانده را هم پوست بگيريد و به برشهاى كوچك تقسيم كنيد و به بقيه مواد اضافه كنيد.

درب ظرف را گذاشته و با حرارت خيلى ملايم اجازه دهيد بادمجانها كاملاً پخته و نرم شوند ... به طورى كه آبى نداشته باشند ( چون درب ظرف بسته است غذا خودش آب مياندازد ).

زمانى كه مطمئن شديد بادمجانها كاملاً پخته ، کشک و پیاز داغ را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و بعد از 5 دقیقه جوشیدن داخل ظرف سرو كشيده و روى آن را با نعناع داغ ، سير داغ ، پياز داغ ، گردو ، زعفران و كشك تزئين كنيد.


نكته : اگر فقط دو عدد از بادمجان ها را كبابى كردم فقط به خاطر عطر و بوييست كه به غذا ميدهد چون زمانى كه كبابى ميشوند گوشت شان هم كمى كمتر ميشود و ترجيح ميدهم بادمجان هاى ديگر كامل و گوشتى استفاده شوند.

 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
به به من عاشق این غذام ... من برای کشک بادمجون هیچ وقت بادمجون ها رو سرخ نمیکنم ...

پوست میکنم ، خرد میکنم و با چند لیوان آب داخل قابلمه می ریزم و خیلی کم بهش روغن اضافه میکنم ، وقتی آبش تموم شد با همون روغن کم که ته قابلمه باقی می مونه مزه دار میشه ... :smilie:33
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin
#3
Exclamation 
منم مثل شما درست میکنم نیلوفر جان
طعمش هم عالی میشم مخصوصا با نون بربری یا سنگ داغ و سبزی خوردن
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Bug ناگت گیاهی یک غذای رژیمی Nadin 0 2,691 2015/09/07، 12:20 PM
آخرین ارسال: Nadin
Exclamation پلو مخلوط مرغ و سبزیجات رژیمی Nilufar.banoo 0 1,493 2015/01/07، 04:31 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
50کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، maryam، baran_flower، lida، سمانه کریمی، roza.a، mousavi_499، کوثر، dorna taghvi، elhamnima، desiree، sarah-j، alipod94، mohaddeseh.gh، anita، zoro2738، noushin، نارسیس، elham، ریحانه، saeed، آماندانا، vahideh، بزبز قندی، شهرزاد، ناز، sayda، hoda، bitta، negin.s، نسیم، سیما ایلیا، honam، ÷انیذکوک، سودا2، پریسان، f.pouresmaeeli، rozi، saeedehm، رزا، مهسا، helma94، ccct82، samanehm، بهار پارسا، محمد، سپاس، moaud12

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان