---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


چیز کیک ساده ( بدون فر )
زمان کنونی: 2016/12/04، 07:28 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 1
بازدید 13264

امتیاز موضوع:
  • 90 رأی - میانگین امتیازات: 3.18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیز کیک ساده ( بدون فر )
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

چیز کیک ساده ( بدون فر )

بیسکویت 10 عدد   /   کره  5 قاشق غذاخوری   /   پودر قند 2 قاشق غذاخوری   /   شیر 1 لیوان

خامه قنادی 200 گرم   /   پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری سر خالی   /   پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 200 گرم

طرز تهیه : بیسکوییت ها را را داخل میکسر بریزید و بزنید تا خوب خرد و یکدست شود ( میتوانید داخل کیسه فریزر بریزید و با وردنه روی بیسکوییت ها بکشید ).

کره ذوب شده در دمای اتاق را با بیسکوییت های خرد شده و پودر قند مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، خمیر بیسکوییتی را داخل قالب بریزید و با فشار دست خوب منسجم و یکدست کنید ، روی قالب را بپوشانید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خمیر سرد و سفت شود.

شیر و پودر ژلاتین را مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود ، پس از حل شدن کاسه را کناری قرار دهید تا شیر به دمای محیط برسد.

خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد سپس پنیر ماسکارپونه را اضافه و مخلوط کنید ، در ادامه مخلوط شیر و ژلاتین را کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید تا بافتی نرم و خامه ای پیدا کند ( دقت کنید که شیر به دمای محیط رسیده باشد ).

قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید و مواد را روی خمیر بیسکوییتی بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

نکته : میتوانید به جای بیسکوییت و کره برای پایه چیز کیک از کیک استفاده کنید ، میتوانید به جای خامه قنادی از خامه فرم گرفته ساده استفاده کنید که در اینصورت برای شیرینی چیز کیک میتوانید به جای شیر از شیر عسلی استفاده کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط haana ، Nadin
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
100کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، klina، Neda.Ja، سمانه کریمی، roza.a، tibe، danaie، dorna taghvi، sdf_hfm، zakiye، sarah-j، alipod94، yasmina، fdomanloo، mohaddeseh.gh، zoro2738، مهسا علیا، noushin، elham، m.riahi، setareh، آماندانا، jazireh، بزبز قندی، soheila، jigar.1379، پریسا66، زعفران، نرگسی، تینا، arezo، صبا، sepidh، amini maliheh، اقاقیا، karaneh، haana، elnaz.kz، sevda_shakeri، سعید، مه ناز، مهرسا، مانا، محمدی، fsk_8، لیلا، maryam93، من من، ماریا، پاییز، n.ta92، asal22، مولا، sharare69، zarzari، afrooz، sahar63، ila_0098، rozi، سمیتا، helma، asalcheshm، لیلا ملکی، somynaz، Ali_jj، Magicstar، مهرناز، marzieh68، saeedehm، NEDA ARD، elham20، مهدیه، لی لی، sorour، koorosh، مهسا، nasrin، amiri1360، samanehm، محمد، دیانا، maxis، reyhaneh69، samimis، fariba-n، akram، paras2، Arvin، مصطفی، ejeh gol، Shadisly، mohanna، maliyat، hadiiiss، سلما، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان