---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


ژله هندوانه
زمان کنونی: 2016/12/08، 01:38 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: zohre
آخرین ارسال: zohre
پاسخ 1
بازدید 1508

امتیاز موضوع:
  • 73 رأی - میانگین امتیازات: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژله هندوانه
#1
Sad 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


ژله هندوانه

ژله سبز 1/2 بسته   /   ژله آلوئه ورا 1/2 بسته   /   ژله قرمز 1/2 بسته   /   بستنی وانيلی 1/2 ليوان

طرز تهيه : 3 تا کاسه با سایزهای مختلف نیاز داریم.

ژله سبز و طبق دستور ژله درست ميکنیم اگه آب سردش رو كمتر بريزيم كه سفت تر بشه بهتره ، من يه قاشق چاي خوري ماست هم بهش اضافه كردم كه از شفافيتش كم بشه ، این ژله رو تو بزرگترین کاسه ميريزيم.

کاسه متوسط رو ميذاریم داخل ژله ، مواظب باشید که ژله سبز داخل کاسه دوم نره و کاسه دوم دقیقا" وسط ظرف قرار بگیره ، البته من هر كاري كردم آخر وسط نموند ، به عنوان وزنه داخل کاسه دوم آب ميريزيم.

ژله رو ميذاريم تو یخچال تا کاملا ببنده ، بعد با ملاقه آبش رو خالی ميكنيم و به جاش آب داغ ميریزیم و یه تکون جزئی ميدیدم و کاسه رو از ژله جدا ميکنیم ، البته اگه مثل من حوصله اينكارا رو نداشتين در يك عمليات ضربتي يهو كاسه رو كج كنين كه آبها بريزه ، بعد توي كاسه آب داغ بريزين.

خب حالا شما کاسه ای دارین که دور تا دورش ژله سبز رنگه ، حالا با ژله آلوئه ورا و بستنی ، ژله بستني درست ميكنيم ( با همزن بزنید تا خوب مخلوط شن ) و وقتي ولرم شد ميريزيم روي ژله سبزمون ، حالا کوچیکترین کاسه رو مثل روش اول ميذاریم داخل ژله بستنيمون و داخلش آب میریزیم.

باز ميذاریم تو یخچال تا ژله بستني هم ببنده ، کاسه سوم رو هم مثل روش قبل از ژله بستني جدا ميكنيم ، ژله قرمز رو كه قبلا آماده کرديم و ميريزيم داخل ژله و ميذاريم ببنده ، حالا داخل بزرگترین کاسه به ترتیب از بیرون به داخل ژله سبز ، سفید و قرمز داريم.

ظرف ژله رو چند ثانیه داخل آب داغ میذاریم تا ژله خودشو ول کنه بعد برش ميگردونيم و برش ميزنيم و با تخمه هندونه يا اگه نداشتين مثل من با كاكائو تزئينش ميكنيم.

پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin ، اعظم جونی
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
46کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، zohre، Nadin، khatoon1، klina، lida، Neda.Ja، tibe، dorna taghvi، اعظم جونی، anita، warner، vahideh، رویا خاتون، پریسا66، گلپری، sorena24، zamir، 1371، leilamnd، 44668949، yousefy، من من، پاییز، fateme_mehdi، بيات، skh، SHAKHSI، pari، گندم بانو، hadis_moazzami، rozi، misagh، Yasaman، Ali_jj، salipour، yasame، Mehrbano، fatemeh6775، صبا خانوم، آرامش، Naji71، eli58، رامیلا_67، Aynaz، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان