---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


کیک موکا و کرم موکا
زمان کنونی: 2016/12/05، 10:07 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Ladan Jafari
پاسخ 2
بازدید 2095

امتیاز موضوع:
  • 85 رأی - میانگین امتیازات: 2.85
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک موکا و کرم موکا
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


کیک موکا

آرد 2 لیوان   /   شکر 1 و 1/3 لیوان  /   تخم مرغ 3 عدد  /   کره 185 گرم  /   پودر نسکافه یا پودر قهوه 1 قاشق چایخوری

پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری  /   شیر یا آب ولرم 1 لیوان  /   بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری  /   نمک 1/8 قاشق چایخوری

 
کرم موکا

کره 220 گرم  /   آرد 5 قاشق غذاخوری  /   پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

پودر نسکافه 4 قاشق غذاخوری  /   شیر 1/2 لیوان  /   خامه 1/2 لیوان  /   پودر قند 2 لیوان


طرز تهیه کیک موکا : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کره ( نرم شده در دمای اتاق ) و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود.

تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن به مدت 1 دقیقه بزنید و تخم مرغ بعدی را اضافه کنید ).

مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، پودر کاکائو ، پودر نسکافه یا قهوه ) را مخلوط و روی مایه کیک الک کنبد.

همزمان با مواد خشک شیر را اضافه کنید ( کمی آرد و کمی شیر و مجدد کمی آرد و کمی شیر تا مواد تمام شوند ).

مایه کیک را داخل قالبی که ته آن کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید و 1 ساعت در فر بپزید سپس کناری بگذارید تا کیک سرد شود.


طرز تهیه کرم موکا : آرد را با شیر مخلوط کنید سپس خامه و پودر کاکائو را اضافه کنید.

مواد را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود.

کره ( نرم شده در دمای اتاق ) را 2 دقیقه با همزن بزنید سپس پودر قند و پودر نسکافه را اضافه کنید و مجدد بزنید تا سبک شود.

مخلوط کره را به مخلوط خامه که خنک شده اضافه کنید ، پس از اینکه کرم موکا یکدست شود 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.


تزیین : کیک را به 2 قسمت برش بزنید و با کرم موکا تزیین کنید ، کیک را 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود سپس سرو کنید.

پیشنهاد : میتوانید در صورت تمایل مقداری گردوی خرد شده روی کرم موکا بریزید.

محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

این عکس کیک موکاست که برای تولد شوهرم درستش کردم ، سپاسگزار از آموزش خیلی خوبتون
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
28کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، ailin68، سمرا، roya_khial، salati_fatemeh، lili، آماندانا، mamantaha2، ayda، rozapakdel، sara73، maryam86، sevda_shakeri، limi، MYM، Magicstar، cuisine_girl، elham20، مهسا، mah banoo، آرزوی مهربون، zidi، ashraf، anijoon، maxis، samimis، Naji71، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان