---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


نان لقمه ای نارگیلی
زمان کنونی: 2016/12/05، 02:02 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 1
بازدید 2218

امتیاز موضوع:
  • 81 رأی - میانگین امتیازات: 2.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان لقمه ای نارگیلی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

نان لقمه ای نارگیلی

آرد 2 لیوان  /  خمیر مایه 1 قاشق چایخوری  /  آب گرم 1/2 لیوان  /  شکر 1/6 لیوان  /  نمک 1/2 قاشق چایخوری

روغن 1/4 لیوان  /  تخم مرغ 2 عدد  /  پودر نارگیل 1 لیوان  / عسل 1/4 لیوان  / کره ذوب شده 4 قاشق غذاخوری


طرز تهیه : 1 قاشق چایخوری شکر را با 1/2 لیوان آب گرم حل کنید ( آب گرمی که دست را نسوزاند ) ، خمیر مایه را اضافه کنید و 5 - 10 دقیقه کناری قرار دهید تا عمل کند ( کف کند یا حجم آن بیشتر شود ).

شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 1 تخم مرغ کامل و 1 زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید ( 1 سفیده را برای رومال نانها کنار بگذارید ) ، مواد را بزنید تا یکدست شوند.

خمیر مایه و چند قاشق آرد را باهم مخلوط کنید سپس به مواد اضافه نمایید ، پس از اینکه کمی مخلوط کردید باقی مانده آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا آرد تمام شود ؛ مواد را روی سطح کار قرار داده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و در جای گرمی 1 - 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از افزایش حجم خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید.

هر تکه خمیر را ابتدا به شکل توپ درآورید سپس با وردنه به صورت دایره ای نازک پهن کنید ؛ پودر نارگیل را با کره ذوب شده و عسل مخلوط کنید تا به شکل خمیری شود سپس این خمیر را به 10 قسمت تقسیم کنید و داخل هر تکه خمیر یک تکه خمیر نارگیلی بگذارید.

2 طرف خمیر را روی هم بیاورید سپس خمیر را لوله کنید تا همانند شکل شود ، سینی فر را چرب کنید و خمیر را از سمت تا خورده روی سینی قرار دهید ، تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید و با فاصله داخل سینی بگذارید سپس روی سینی را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه دیگر استراحت دهید تا حجم خمیرها بیشتر شود.

سفیده تخم مرغ را با مقداری آب رقیق کنید و با برس روی نان ها بزنید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد وشن کرده اید 15 - 20 دقیقه قرار دهید تا نانهای نارگیلی خوشمزه آماده شوند.


نکته : بهتر است در زمان پخت نان کاسه ای آب داخل فر قرار دهید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
36کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، zohre، زهره73، khatoon1، ندا سلمانی، klina، lida، tibe، کوثر، danaie، dorna taghvi، elhamnima، sarah-j، سوده، niloofar، anita، zoro2738، nanami، kimya7، razieh1136، آماندانا، mehdi، soheila، jigar.1379، نرگسی، mobasher، محبوبه، نسیم، هلیا، asma1368، tarrar، salipour، شکوه خانوم، Mehrbano، maxis، elena65

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان