---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


نان رول دارچینی
زمان کنونی: 2016/12/08، 01:38 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 1
بازدید 2579

امتیاز موضوع:
  • 59 رأی - میانگین امتیازات: 3.24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان رول دارچینی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
][تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


نان رول دارچینی

کره 120 گرم   /   آرد 2 و 1/2 لیوان   /   نمک 1/4 قاشق چایخوری   /   خمیر مایه 4 قاشق چایخوری   /   شیر 1/2 لیوان

شکر سفید یا قهوه ای 1/3 لیوان   /   زرده تخم مرغ 2 عدد   /   پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری   /   عسل مقداری برای تزیین


طرز تهیه : خمیر مایه را با 1 قاشق غذاخوری شکر و شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند )مخلوط کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید ؛ در این فاصله 90 گرم کره نرم شده در دمای اتاق را با شکر داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس خمیر مایه را اضافه کنید.

آرد و نمک را مخلوط کنید و قاشق قاشق به مواد دیگر اضافه کنید ، پس از اینکه خمیر نرمی بدست آمد خمیر را 2 - 3 دقیقه ورز دهید ؛ خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را بوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر بیشتر شود.

پس از استراحت روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را به شکل مستطیل باز کنید ، 30 گرم باقی مانده کره را ذوب کنید و روی خمیر بمالید.

دارچین را با چند قاشق شکر مخلوط کنید و روی سطح خمیر بپاشید سپس خمیر را رول کنید و با چاقو به فاصله 1 - 2 سانتیمتر برش بزنید ؛ سینی فر را چرب کنید ، رول ها را در کنار هم روی سینی قرار دهید و حدود 15 - 20 دقیقه کناری بگذارید تا خمیرها مجدد استراحت کنند.

زرده های تخم مرغ را بزنید تا یکدست شود سپس روی رول ها را با برس زرده تخم مرغ بزنید ؛ سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا نان ها آماده شوند ( میتوانید چند دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود ).

پس از پخت کمی صبر کنید تا نان های دارچینی خنک شوند سپس روی آنها مقداری کره یا عسل بریزید و سرو کنید.

نکته : خمیر مایه باید پس از 10 دقیقه کف کند یا حجم آن افزایش یابد اما اگر خمیر مایه هیچ تغییری نکرد یعنی فاسد شده است.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط maryami
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation نان رول دارچینی قلبی اشپـز بانو 0 1,599 2015/07/07، 01:47 PM
آخرین ارسال: اشپـز بانو
Exclamation اشترودل گلابی دارچینی Nilufar.banoo 0 1,552 2015/01/13، 12:01 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
34کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، khatoon1، baran_flower، tibe، hori، کوثر، danaie، dorna taghvi، sarah-j، parisa، سوده، اشپـز بانو، nanami، warner، kimya7، razieh1136، آماندانا، Sarina، mehdi، soheila، منیژه، نرگسی، Masi، محبوبه، maryami، aziii621، daniz، هلیا، salipour، شکوه خانوم، Mehrbano، maxis، elena65

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان