---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


اشترودل گوشت و پنیر
زمان کنونی: 2016/12/10، 09:55 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: سلاله
پاسخ 4
بازدید 5653

امتیاز موضوع:
  • 69 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشترودل گوشت و پنیر
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

اشترودل گوشت و پنیر

خمیر پفکی مقدار لازم   /   گوشت چرخ کرده 400 گرم

زرده تخم مرغ 2 عدد   /   پنیر پیتزا رنده شده 1/2 لیوان   /   پیاز 2 عدد   /   جعفری مقداری


طرز تهیه : خمیر پفکی را روی سطح کار به شکل مستطیل باز کنید.

گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده ، جعفری خرد شده ، پنیر رنده شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

مایه گوشتی را در یک طرف خمیر بریزید و طرف دیگر خمیر را روی مایه گوشت بیاورید و با فشار چنگال لبه های خمیر را محکم کنید.

تمام خمیر را به همین صورت آماده کنید ، زرده تخم مرغ را با مقداری شیر یا آب رقیق کنید و با برس روی خمیرها بزنید.

داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را با فاصله مناسب داخل سینی بگذارید.

سینی را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 - 40 دقیقه قرار دهید تا نان ها ترد و طلایی شوند سپس با سس دلخواه سرو کنید.


نکته : میتوانید از هر ماده ای که دوست دارید داخل این خمیر استفاده کنید.
لینک : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin ، اعظم جونی ، سلاله ، zahra56
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
لطفا طرز تهیه خمیر پفکی را هم بگید ممنون
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin
#3
Exclamation 
به لینک انتهای مطلب (دستور خمیر پفکی ) توجه نکردید !
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
#4
Exclamation 
متشکرم از سایت خوبتون..با ارزوی سلامتی و موفقیت
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
90کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، gha1232، klina، سمانه کریمی، tibe، کوثر، danaie، dorna taghvi، elhamnima، اعظم جونی، zakiye، sarah-j، alipod94، مریم، shaghayeghh، سوده، fatimah، mohaddeseh.gh، anita، melodi52، zoro2738، اسما گل، aida، warner، عسل، saeed، kimya7، razieh1136، setareh، آماندانا، fa.tima، s.hajarhasani، saminh، بزبز قندی، منا، Hengam، نرانه، رویا خاتون، زعفران، ayshin، rrashidytogh، sayda، maryk، نرگسی، zari123، OM ALI HOSSEYN، mahtamr.h، zahra56، علی، somyjoon، rokhi، 123، leilamortazavi، shaghayeghe، shima2787، محبوبه، pahgondeh، سلاله، blacklily، mid1، ستاره92، aziii621، spring_64، Marzieh، ارتاش، Ps.com، ensy، ghaznaviz1، ~فاطمه~، khatere123، محمداحسان، rozi، MYM، زهرا جون، سمیه لطیفی، نوا، yasna1384، fatemeyaas، TiiTii، FARNAZ، fariba-n، samijooon، Naji71، Pejmansh، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان