---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


دسر مشکوفی
زمان کنونی: 2016/12/04، 07:25 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: farima
آخرین ارسال: Nadin
پاسخ 6
بازدید 10154

امتیاز موضوع:
  • 66 رأی - میانگین امتیازات: 2.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر مشکوفی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

دسر مشکوفی

شیر 2 لیوان   /   نشاسته 3 قاشق غذاخوری   /   شکر 3 قاشق غذا خوری   /   گلاب 1 قاشق غذا خوری

وانیل ( در صورت تمایل ) 1/4 قاشق چایخوری   /   کره 1 قاشق غذاخوری   /   زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه : شیر سرد و نشاسته و شکر با هم مخلوط کنید ، وقتی نشاسته کاملا حل شد قابلمه رو بزارید روی شعله ملایم و یادتون باشه که دائم باید هم بزنید.

وقتی گرم شد کره و وانیل و گلاب و زعفران رو اضافه کنید و دائم هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ بشه ، حالا مشکوفی اماده است و میتونید اونو توی ظرف مناسب بریزید و توی یخچال بزارید تا سرد بشه.

این دسر خوشمزه رو تو مجله مدرسمون نوشته بود ، خودم درست کردم و خیلی خوش مزه است ... حتما امتحان کنید.
خودم نذاشتم تو یخچال .. گشنم بود داغ داغ خوردمش یه بارم زیاد گشنم نبود گذاشتمش توی یخچال
خودم داغ داغ رو بیش تر می پسندم ... حالا شما هر طور دوست دارید می تونید بخورید ، روش رو هم می تونید با بادام ؛ پودر نارگیل ، شکلات و ... تزیین کنید ...
به یاد پدرم که مشکوفی خیلی دوست داره ... نوش جان!
:smilie:4:smilie:6
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin ، اعظم جونی ، مولا ، Farisanazeri
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
منم این دسر که مازندرانی هست رو قبلا از روی همون مجله ای ک گفتید درست کردم.خیلی خوشمزه و راحته...:smilie:16:smilie:4
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
#3
Exclamation 
واقعا خوشمزه است ... :smilie:45
خودمم مشکوفی خیلی دوست دارم ...
مامانم طعم های وانیلی و شکلاتیشم درست میکنه که همه کلی استقبال میکنن
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
#4
Exclamation 
سلام

از نشاسته گندم باید استفاده کنیم؟
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
#5
Exclamation 
بله ندا جان نشاسته گندم باید استفاده کنی
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin
#6
Exclamation 
جای همه خالی دیروز درست کردم، طعمش عالی بود.:smilie:6
ولی طبق معمول یادم رفت عکس بگیرم، دفعه بعد حتما عکسش می ذارم:smilie:7
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
100کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، klina، lida، Neda.Ja، سمانه کریمی، tibe، کوثر، danaie، dorna taghvi، elhamnima، desiree، اعظم جونی، sarah-j، yasmina، ghazal_hz2007، sam، mina_5591، parisa، سوده، niloofar، fatimah، mohaddeseh.gh، Nasim، zoro2738، azam33، rahabanoo، fereshteh، noushin، rrezaie، miladtarpood، m.riahi، Sam.m، warner، عسل، saeed، kimya7، آماندانا، vahideh، fm@1359، jazireh، Sarina، baran_f، el_hedayati، زهرا، s.hajarhasani، sh.rostamloo، mehdi، saminh، بزبز قندی، farima، asa، Hengam، soheila، رویا خاتون، najmehamini، پریسا66، زعفران، نرگسی، فرشته، aram، shaghayeghe، Lalehjoon، محبوبه، سلاله، najmeh..، maryami، گلپری، mina.pendar، aaban، shams، zamir، 1371، 44668949، غزال 20، مهري محمودي، سعید، saeed_edo، لیلا، nadianadi، انتظار، fateme_mehdi، daniz، هلیا، مولا، mahsa_h83، SHAKHSI، setareh.qanea، مهتاب، عطیه، Marjan.15663، afsaneh، FINIK، zarzari، marjan1193، afrooz، sky

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان