---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


ته چین دو لایه مرغ و بادمجان
زمان کنونی: 2016/12/05، 10:06 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 3
بازدید 11464

امتیاز موضوع:
  • 74 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ته چین دو لایه مرغ و بادمجان
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

ته چین مرغ و بادمجان

سینه مرغ 2 عدد   /   بادمجان 2 عدد   /   برنج 4 لیوان   /   پیاز 2 عدد   /   ماست 1 لیوان

زرده تخم مرغ 4 عدد   /   کره 4 قاشق غذاخوری   /   زعفران مقداری   /   گردو و زرشک مقداری


طرز تهیه : سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید ، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغ سرخ کنید و کنار بگذارید.

بادمجان ها را پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید سپس بادمجان ها را از یخچال خارج کنید ، بادمجان ها را آبکشی کنید و با دستمال کاغذی رطوبت شان را بگیرید سپس بادمجان ها را سرخ کنید.

برنج را کمی قبل از پخت در مقداری اب ولرم خیس دهید ، داخل قابلمه چند لیوان آب و کمی نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس برنج را اضافه کنید ، پس از اینکه برنج جوشید و کمی نرم شد از روی حرارت بردارید و آبکشی کنید.

ماست ، زرده های تخم مرغ ، کره ذوب شده و مقداری زعفران دم کرده را داخل کاسه ای بریزید و با قاشق بزنید تا یکدست شود سپس برنج را اضافه کنید و با قاشق آرام مخلوط کنید تا مواد ته چین به خوبی باهم ترکیب شوند.

ته قابلمه مقداری روغن بریزید ، 1/3 برنج ته چین را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده و صاف کنید ، سینه مرغ پخته و ریش ریش شده را روی برنج بریزید و پخش کنید و روی ان مقداری زرشک و مغز گردوی خرد شده بپاشید.

1/3 دیگر برنج را روی مرغ ها بریزید و با قاشق فشرده و صاف کنید سپس بادمجان های سرخ شده و پیاز داغ را روی برنج بریزید ، باقی مانده برنج را روی مواد بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید و صاف کنید.

قابلمه را 1 - 2 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته چین آماده شود ، پس از پخت کمی صبر کنید تا قابلمه خنک شود سپس ته چین را برگردانید و سرو کنید.


نکته : برای ته چین حتما از ماست خامه ای یا چکیده استفاده کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin ، hoda
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
سلام چرا من نميتونم تصوير ته چينمو اينجا بزارم؟؟؟ راهنمايي كنيد 2015/02/17
پاسخ
#3
Exclamation 
مونا جان چرا نمیتونی ؟!
وقتی تصویر رو اپلود کردی ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
)
کد تصویر بند انگشتی رو بذار بعد ارسال کن نشون داده میشه :smilie:17
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Bug ته چین گوشت و بادمجان Leila 0 3,092 2015/04/30، 06:33 PM
آخرین ارسال: Leila

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
100کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، baranshirzadi، klina، lida، سمانه کریمی، tibe، کوثر، danaie، dorna taghvi، neda2، desiree، fatemehnkz، zakiye، yasmina، sam، mina_5591، سوده، niloofar، sogoli، fatimah، mohaddeseh.gh، Nasim، f_rezaei_1984، zoro2738، اميد، saloumeh، noushin، نارسیس، اسما گل، aida، m.riahi، Saeide، warner، saeed، نازنین، setareh، آماندانا، vahideh، fm@1359، sheida68، el_hedayati، s.hajarhasani، sh.rostamloo، mehdi، saminh، بزبز قندی، غزال، farima، زهره، sahar22nov، مونا، فهیمه شریفی، asa، فاطمه، Hengam، behnaz.sh، آنيتا عسل، sara73، peacock، hrazgol، shararehh، منیژه، اکرم، شبنم، sareh_87، marzi، مژگان، sayda، maryk، healer، aram، بانو، zahra56، shokoofeh، rose، 123، shaghayeghe، سحر123، shabnam، najmeh..، mid1، parvane1344، Marzieh، حسین، zahra_70، aaban، shams، منظررضایی، hoda، aylin_20، negin.s، پاییز، 920042522، fateme_mehdi، مریم نوروزی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان