[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
]
کرم پاتیسیر ( کرم پاستری )
زرده تخم مرغ 3 عدد / شکر 1/3 لیوان / شیر 1 لیوان / آرد 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری / کره 2 قاشق غذاخوری / اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : زرده های تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرمی شود.
شیر و اسانس وانیل را کم کم اضافه کنید و پس از اینکه مواد یکدست شد آرد و نشاسته ذرت را نیز اضافه کنید.
مواد را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، مدام هم بزنید تا کرم به غلظت فرنی برسد ( دقت کنید ته نگیرد ).
کره را به مواد اضافه کنید و از روی حرارت بردارید ، كرم پاتیسیر را داخل ظرف دربسته بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
نکته : این کرم را در ظرف دربسته تا چند روز میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
این کرم برای پر کردن انواع شیرینی ، روکش کیک ، قرار دادن بین لایه های کیک ، پر کردن نان خامه ای و پیراشکی ، تزیین دسر و ... کاربرد دارد.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...