[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
]
توپک هویج
هویج 4 عدد متوسط / شکر 1/2 لیوان / شیر 1 لیوان / وانیل 1/4 قاشق چایخوری / بیسکوییت پتی بور 2 بسته بزرگ
هویج 4 عدد متوسط / شکر 1/2 لیوان / شیر 1 لیوان / وانیل 1/4 قاشق چایخوری / بیسکوییت پتی بور 2 بسته بزرگ
طرز تهیه : هویج ها را ریز رنده کنید سپس هویج ، شکر و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
اجازه دهید شیر به خورد هویج برود ، دقت داشته باشید در قابلمه را کمی باز بگذارید تا شیر سر نرود ، پس از آنکه شیر به خورد هویج رفت آن را از روی گاز برداشته و بگذارید تا آرام خنک شود.
اجازه دهید شیر به خورد هویج برود ، دقت داشته باشید در قابلمه را کمی باز بگذارید تا شیر سر نرود ، پس از آنکه شیر به خورد هویج رفت آن را از روی گاز برداشته و بگذارید تا آرام خنک شود.
در طول این مدت می توانید بیسکوییت ها را کاملا پودر کنید و و با وانیل مخلوط کنید.
وقتی مخلوط شیر و هویج سرد شد کم کم پودر بیسکوییت را به آنها اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید و در نهایت باید مخلوطی خمیر مانند به دست بیاید ، بعد از آن می توانید از خمیر به دست آمده توپ هایی به اندازه دلخواه درست کنید.
این توپ ها ظاهر بسیار زیبایی برای کودکان دارند و به وسیله آن میتوانید حسابی کودکان تان را مشتاق این شیرینی نمایید ، در نهایت می توانید اوپ ها را در کنجد ، پودر نارگیل ، پودر پسته و ... بغلطانید ، این شیرینی به مدت یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.
این توپ ها ظاهر بسیار زیبایی برای کودکان دارند و به وسیله آن میتوانید حسابی کودکان تان را مشتاق این شیرینی نمایید ، در نهایت می توانید اوپ ها را در کنجد ، پودر نارگیل ، پودر پسته و ... بغلطانید ، این شیرینی به مدت یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.
نکته : ممکن است تمام بیسکوییت استفاده نشود و یا میزان بیشتری بیسکوییت نیاز باشد ، در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو الک شده نیز می توان به خمیر اضافه کرد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.