---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


اشترودل گلابی دارچینی
زمان کنونی: 2016/12/08، 01:43 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 1
بازدید 1553

امتیاز موضوع:
  • 59 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشترودل گلابی دارچینی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

نان اشترودل

آرد 3 و 1/2 لیوان   /   مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری   /   شکر 1/3 لیوان   /   خامه ترش یا ماست چکیده 1/2 لیوان

تخم مرغ 2 عدد   /   کره ذوب شده 1/3 لیوان   /   آب ولرم 1/4 لیوان   /   نمک 1 قاشق چایخوری   /   اسانس وانیل مقداری

مواد میانی اشترودل

کره 2 قاشق غذاخوری   /   گلابی ریز خرد شده 2 لیوان   /   پنیر چدار رنده شده 1 لیوان   /   زرده تخم مرغ 1 عدد

شکر قهوه ای 1/3 لیوان   /  گردوی خرد شده 1/3 لیوان   /  کشمش 1/3 لیوان   /  آرد 2 قاشق غذاخوری

[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

طرز تهیه نان اشترودل : مخمر ، آب ولرم و 1 قاشق شکر را باهم مخلوط کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید.

سپس شکر ، تخم مرغ ، کره ذوب شده ، خامه ترش ، وانیل ، نمک و 2 لیوان آرد را اضافه کنید و 2 دقیقه با همزن بزنید.

باقی مانده آرد را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و 2 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه نازک پهن کنید سپس دو طرف خمیر را همانند شکل برش های طولی بزنید.

2 قاشق کره را ذوب کنید و در بخش میانی خمیر بریزید سپس 2 قاشق آرد را روی بپاشید.

گلابی ریز خرد شده ، کشمش ، گردو و شکر قهوه ای را به نوبت در بخش میانی خمیر بریزید و پخش کنید.

[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

پنیر چدار رنده شده را روی مواد بریزید سپس دو طرف خمیر را همانند شکل به صورت یکی در میان بافت بزنید.

زرده تخم مرغ را با چند قاشق اب مخلوط کنید و روی خمیر را با برس زرده تخم مرغ بمالید.

داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و روی کاغذ روغنی را با روغن مایع چرب کنید و خمیر اشترودل را داخل سینی بگذارید.

سپس سینی را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا نان طلایی شود.

اشترودل را پس از پخت از فر خارج کنید و 30 دقیقه کناری بگذارید تا سرد شود سپس برش بزنید و همراه با چای یا قهوه سرو کنید.


نکته : فر را از 30 دقیقه قبل از قرار دادن خمیر روشن کنید تا گرم شود ، میتوانید به جای گلابی از سیب ، به و ... هم استفاده کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط mousavi_499 ، Nadin
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation نان رول دارچینی قلبی اشپـز بانو 0 1,599 2015/07/07، 01:47 PM
آخرین ارسال: اشپـز بانو
Exclamation نان رول دارچینی Nilufar.banoo 0 2,579 2015/02/18، 02:08 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
35کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، maryam، baran_flower، saba raha، Neda.Ja، roza.a، tibe، mousavi_499، کوثر، dorna taghvi، sarah-j، سوده، afi، melodi52، zoro2738، مهسا علیا، fereshteh، aida، warner، mina، saeed، نازنین، terme.mojrian، kimya7، sareh، bahareh، shokoofe gilas، hoda، هلیا، salipour، مریمی، شکوه خانوم، مهسا، maxis

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان