[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
]
پاستا فتوچینی با سس آلفردو
پاستا فتوچینی 400 گرم / کره 4 قاشق غذاخوری / خامه 1/2 لیوان / آرد 4 قاشق غذاخوری / شیر 1 لیوان
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان / آویشن 1/2 قاشق چایخوری / نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : پاستای فتوچینی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.
برای تهیه سس آلفردو کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود سپس ارد را اضافه کنید و تفت دهید.
پس از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد شیر را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا گلوله نشود ، پس از اینکه سس غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
خامه را به سس اضافه کنید ( کم کم اضافه کنید تا خامه نبرد ، میتوانید خامه را با کمی از مواد مخلوط و سپس اضافه کنید ).
آویشن ، نمک و فلفل را نیز به سس اضافه کنید ، پاستای فتوچینی را در ظرف بریزید و سس و پنیر رنده شده را روی ان بدهید و سرو کنید.
نکته : میتوانید از پنیر پیتزا هم برای سرو استفاده کنید ، این غذا را میتوانید با مرغ پخته خرد شده سرو کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...