[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
]
کیک کوکی شکری
کره 200 گرم / پنیر خامه ای 50 گرم / تخم مرغ 2 عدد / شکر 1 لیوان / بکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
آرد 3 لیوان / اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری / اسانس بادام 1/2 قاشق چایخوری / نمک 1/2 قاشق چایخوری
کره 200 گرم / پنیر خامه ای 50 گرم / تخم مرغ 2 عدد / شکر 1 لیوان / بکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
آرد 3 لیوان / اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری / اسانس بادام 1/2 قاشق چایخوری / نمک 1/2 قاشق چایخوری
کرم روی کیک
پنیر خامه ای 200 گرم / شکر 2 لیوان / کره 100 گرم / اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای 200 گرم / شکر 2 لیوان / کره 100 گرم / اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
کره ( نرم شده در دمای اتاق ) ، پنیر خامه ای و شکر را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا کرمی و یکدست شود.
تخم مرغ ها ، اسانس وانیل و اسانس بادام را به مخلوط کره اضافه و مخلوط کنید ( اگر تخم مرغ بزرگ است 1 عدد استفاده کنید ).
مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ) را باهم مخلوط و کم کم به مواد اضافه کنید ، آرام مخلوط نمایید تا ترکیبی خمیری بدست بیاید.
داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر کوکی را داخل قالب بریزید و با فشار دست مواد را داخل قالب صاف کنید.
قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید 30 دقیقه قرار دهید ، کیک کوکی را از فر خارج و پس از اینکه خوب سرد شد از قالب جدا کنید.
طرز تهیه کرم : پنیر خامه ای ، شکر ، کره ( نرم شده در دمای اتاق ) و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود.
با کرم روی کیک را پوشش دهید ، مقداری از کرم را با رنگ خوراکی سبز رنگ کنید و اطراف کیک طرح بزنید و داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
این کیک را تا 3 روز در ظرف دربسته میتوانید نگهداری کنید.
کره ( نرم شده در دمای اتاق ) ، پنیر خامه ای و شکر را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا کرمی و یکدست شود.
تخم مرغ ها ، اسانس وانیل و اسانس بادام را به مخلوط کره اضافه و مخلوط کنید ( اگر تخم مرغ بزرگ است 1 عدد استفاده کنید ).
مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ) را باهم مخلوط و کم کم به مواد اضافه کنید ، آرام مخلوط نمایید تا ترکیبی خمیری بدست بیاید.
داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر کوکی را داخل قالب بریزید و با فشار دست مواد را داخل قالب صاف کنید.
قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید 30 دقیقه قرار دهید ، کیک کوکی را از فر خارج و پس از اینکه خوب سرد شد از قالب جدا کنید.
طرز تهیه کرم : پنیر خامه ای ، شکر ، کره ( نرم شده در دمای اتاق ) و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود.
با کرم روی کیک را پوشش دهید ، مقداری از کرم را با رنگ خوراکی سبز رنگ کنید و اطراف کیک طرح بزنید و داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
این کیک را تا 3 روز در ظرف دربسته میتوانید نگهداری کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...