انجمن ایران کوک
دمپخت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن ایران کوک (http://irancook.ir/forum)
+-- انجمن: آشپزی و شیرینی پزی (http://irancook.ir/forum/forum-6.html)
+--- انجمن: آشپزی (http://irancook.ir/forum/forum-7.html)
+---- انجمن: پلو ، ته چين ، ته ديگ (http://irancook.ir/forum/forum-15.html)
+---- موضوع: دمپخت (/thread-284.html)



دمپخت - Leila - 2015/04/27

[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

دمپخت میگو

میگو 300 گرم  /  پیاز 2 عدد  /  سیر 2 حبه  /  سبزی پلویی خرد شده 10 قاشق غذاخوری

برنج 3 لیوان  /  رب 2 قاشق غذاخوری  /  ادویه ( نمک ، فلفل ، ادویه مخلوط ، تخم گشنیز  ) مقدار لازم

طرز تهیه : پیاز رو تفت میدیم و بعد از اینکه کمی سرخ شد سبزی رو هم میریزیم و تفت میدیم وقتی سبزی هم سرخ شد سیر رنده شده را اضافه میکنیم.

خوب تفت میدیم و وقتی همه مواد سرخ شدند میگو را اضافه میکنیم و بعد از اینکه میگو تفت خورد ادویه ها رو اضافه میکنیم و بعدش رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم.

زیرش رو کم میکنیم میذاریم تا روغن بندازه و بعد آب اضافه میکنیم ( لازم نیست خیلی آب بریزید چون اولا میگو زود میپزه و دوما ممکنه دمپختمون شل بشه ) و وقتی جوش اومد نمک رو اضافه میکنیم.

بعد از حدود 5 دقیقه برنج رو که از قبل خیس دادیم بهش اضافه میکنیم و میذاریم تا دم بکشه ( آب خورش باید تا یه بند انگشت بالای برنج باشه ) تا برنج خوب بپزه ، فوق العاده راحت و فوق العاده خوشمزه است.

نکته : اگه دوست دارید میتونید سیب زمینی نگینی هم به موادتون اضافه کنید ، من دیدم بعضی ها زعفران هم اضافه میکنن برای خوش رنگ تر شدن من اضافه نکردم.