انجمن ایران کوک
رب گوجه سبز - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن ایران کوک (http://irancook.ir/forum)
+-- انجمن: آشپزی و شیرینی پزی (http://irancook.ir/forum/forum-6.html)
+--- انجمن: آشپزی (http://irancook.ir/forum/forum-7.html)
+---- انجمن: سس ، ترشی ، شور (http://irancook.ir/forum/forum-29.html)
+---- موضوع: رب گوجه سبز (/thread-265.html)



رب گوجه سبز - Nadin - 2015/04/18

[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

رب گوجه سبز

گوجه سبز 1 کیلوگرم / نمک 1 قاشق چای خوری / آب 2 لیتر

طرز تهیه : گوجه‌سبزها را شسته و آب را در قابلمه‌اي ديواره‌دار جوش مي‌آوريم.

گوجه‌سبزها را داخل آب در حال جوش ريخته و مي‌گذاريم تا تقريبا 30 دقيقه در آب بپزند سپس گوجه‌سبزها را آبكش كرده و از هسته و پوسته آنها را جدا مي‌كنيم.

پوره گوجه‌سبزها را داخل قابلمه كوچكتري ريخته روي حرارت قرار مي‌دهيم و نمك را هم اضافه مي‌كنيم ، زير حرارت را كم كرده و مي‌گذاريم به آرامي رب گوجه‌سبز پخته شده و غليظ شود.

نکته : زمانی که رب شروع به غلیظ شدن می کند ممکن است ته بگیرد، از این رو مرتب هم زده شود.
میزان غلظت این رب بستگی به سلیقه شما دارد.