انجمن ایران کوک
کیک پاستا با گوشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن ایران کوک (http://irancook.ir/forum)
+-- انجمن: آشپزی و شیرینی پزی (http://irancook.ir/forum/forum-6.html)
+--- انجمن: آشپزی (http://irancook.ir/forum/forum-7.html)
+---- انجمن: پاستا ، لازانیا ، پیتزا (http://irancook.ir/forum/forum-18.html)
+---- موضوع: کیک پاستا با گوشت (/thread-110.html)



کیک پاستا با گوشت - Nilufar.banoo - 2015/01/15

[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


کیک پاستا با گوشت

پاستا لوله ای 500 گرم   /   گوشت چرخ کرده 250 گرم   /   آویشن 1 قاشق چایخوری   /   پیاز 2 عدد   /   سیر 4 حبه

رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری   /   پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان   /   پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان


طرز تهیه : پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند.

 گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس رب گوجه فرنگی ، آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید.

پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

قالب را چرب کنید و پاستاها را به صورت عمودی داخل قالب و در کنار هم قرار دهید و مایه گوشت را روی پاستاها بریزید و پخش کنید.

پنیر پارمزان و پنیر پیتزا را مخلوط کنید و روی مایه گوشت بریزید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و پس از اینکه گرم شد قالب پاستا را 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

پس از پخت پاستا را از فر خارج کنید و 10 دقیقه استراحت دهید تا کمی خنک شود سپس سرو کنید.


نکته : میتوانید چند دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود ، در صورت تمایل میتوانید به جای گوشت از قارچ استفاده کنید.