انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: پیتزا مارگاریتا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  Margherita-Pizza.jpg]


پیتزا مارگاریتا

گوجه فرنگی 4 عدد   /  سیر 4 حبه   /  پنیر پارمزان رنده شده 1/4 لیوان   /  پنیر موزارلا 200 گرم

ریحان تازه چند برگ   /  روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری   /   نمک 1/2 قاشق چایخوری   /  خمیر پیتزا مقدار لازم


طرز تهیه : برای تهیه سس پیتزا ابتدا گوجه فرنگی ها را پوست بکنید و خرد کنید.

داخل قابلمه روغن زیتون ، گوجه فرنگی خرد شده ، 2 حبه سیر خرد شده و نمک بریزید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و 1 - 2 ساعت کناری قرار دهید تا سس استراحت کند و طعم سیر جذب سس شود.

خمیر پیتزا را به شکل مستطیل پهن کنید و روی آن مقداری پنیر موزارلا بریزید و سس گوجه فرنگی را روی آن بریزید و خوب پخش کنید.

2 حبه سیر باقی مانده را ورقه ای خرد کنید و روی سس قرار دهید ، ریحان را نیز به صورت نازک خرد کنید و روی مواد بگذارید.

باقی مانده پنیر موزارلا را روی مواد بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 10 - 15 دقیقه قرار دهید تا پیتزا آماده سرو شود.

پس از پخت پیتزا را از فر خارج کنید و پنیر پارمزان رنده شده را روی پیتزا بپاشید و سرو کنید.


پیشنهاد : روی خمیر پیتزا روغن زیتون بمالید و 10 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد سپس مواد را روی خمیر بریزید و 5 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا آماده شود.

لینک : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.