انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: کوکوی ذرت و گشنیز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  1254.jpg]

کوکوی ذرت و گشنیز

ذرت 1 لیوان  /  تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری  /  گشنیز خرد شده 1 لیوان   /  آرد 3 قاشق غذاخوری  /  پیاز رنده شده 1 عدد

زیره 1/2 قاشق چایخوری  /  تخم مرغ 1 عدد  /  آب 7  قاشق غذاخوری  /  سس سویا 1 قاشق غذاخوری(اختیاری)  /  نمک و فلفل مقدار لازم


طرز تهیه : ابتدا تخم گشنیز ، آرد ، زیره ، نمک ، فلفل و ادویه رو با هم مخلوط میکنیم.

تخم مرغ و سس سویا و آب رو هم به مواد اضافه میکنیم و خیلی خوب هم میزنیم بعد ذرت و پیاز و گشنیز رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

1 ساعتی میگذاریم داخل یخچال بمونه تا کاملا طعم ها در هم مخلوط بشن بعد هم سرخ میکنیم و نوش جون.

نکته : آب پیاز حتما کاملا گرفته بشه ، در غیر اینصورت کتلت در آخر خمیر میمونه و طعم خوبی نمیده.