انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: آموزش تزیین کیک مدل زنبور عسل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  IMG-3518.jpg]

[تصویر:  IMG-3485.jpg]

[تصویر:  IMG-3488.jpg]

[تصویر:  IMG-3490.jpg]

[تصویر:  IMG-3495.jpg]

[تصویر:  IMG-3499.jpg]

[تصویر:  IMG-3502.jpg]

[تصویر:  IMG-3503.jpg]

[تصویر:  IMG-3506.jpg]

[تصویر:  IMG-3513.jpg]

آموزش تصویری تزیین کیک تولد به شکل زنبور

برای تزیین کیک مدل زنبور به کیک گرد اسفنجی یا هر کیک ساده دیگری نیاز دارید ، باتر کرم را با رنگ خوراکی زرد رنگ آمیزی کنید و کیک را با آن خوب پوشش دهید.

خمیر فوندانت زرد رنگ آماده کنید و روی کیک را با آن بپوشانید ( خامه بدلیل رطوبت بالا برای زیر فوندانت مناسب نیست ) ، روی سطح کیک با چاقو 3 خط با فاصله ایجاد کنید ( با خط کش اندازه گیری کنید تا فاصله خط ها برابر باشد ).

مقداری باتر کرم را با رنگ سیاه خوراکی رنگ کنید و روی خط هایی که ایجاد کرده اید شکوفه بزنید ، در ادامه با باتر کرم مشکی چشم ها و لب زنبور را بکشید ، مقداری باتر کرم را با رنگ قرمز خوراکی رنگ کنید و لب های زنبور را بکشید.

برای بال دو تکه کاغذ روغنی به شکل بیضی ببرید و از وسط بیضی را نصف کنید و در حاشیه آن با ماژیک خط چین بکشید ، بالهای زنبور را روی تکه ای سیخ چوبی بچسبانید و در انتهای کیک و بالای بدن زنبور فرو ببرید.