انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: پاستای قارچ و مرغ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  Chicken-and-Mushroom-Pasta.jpg]

پاستای قارچ و مرغ

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری  /  سینه مرغ 1 عدد  /  پیاز 1 عدد  /  قارچ 400 گرم 

سیر 4 حبه  /  آب مرغ 1 لیوان  /  ماکارونی 100 گرم  /  جعفری خرد شده مقداری برای تزیین

طرز تهیه : ماکارونی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.

آب مرغ ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را به مخلوط قارچ و مرغ اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا کمی غلیظ شود سپس ماکارونی آبکش شده را اضافه کنید ، به خوبی مخلوط کنید تا طعم ها و مواد به خورد هم بروند سپس در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

در صورت تمایل میتوانید کمی پنیر پارمزان نیز روی پاستا رنده کنید.