انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: سیب زمینی پلو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  polow-sib.jpg]

سیب زمینی پلو

برنج 4 پيمانه  /  سيب زمينى 4 عدد  /  شويد تازه خرد شده 400 گرم  /  مرغ 4 تکه

طرز تهیه : ابتدا برنج را از 2 ساعت قبل خيس ميكنيم و مرغ ها را هم با زردچوبه ، مقدارى نمك و 1 پياز كوچك ميپزيم و در نهايت مقدارى زعفران به مرغمان ميزنيم تا خوش عطر و رنگ شود.

بعد سراغ برنجمان رفته ، قابلمه برنج را ميگذاريم روى شعله متوسط تا برنج به مرحله ى ابكش برسد ، در اين زمان سيب زمينى ها را شسته و خرد ميكنيم.

برنج را در صافى ريخته و اول ته ديگ دلخواه مان را چيده بعد شروع ميكنيم يك لايه برنج ، یك لايه سيب زمينى و يك لايه شويد ميريزيم تا مواد تمام شود ( اگر از شويد خشك استفاده كرديم انقدرى شويد ميريزيم كه برنجمان نه سفيد بماند و نه انقدر هم زياد تلخ شود حدود 2 - 4 قاشق کافی است ).

بعد برنج مان را دم مى اندازيم و وقتى كه پخته شد به همراه مرغ سرو ميكنيم.

نكته :
اين غذا اصالتا براى شهر كرمانشاه است و معمولا در اين شهر در كنار اين غذا پياز داغ و كشمش هم سرو ميشود ، اين غذا فوق العاده لذيذ است.