انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: لازانیا رولی اسفناج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  Spinach-Roll-Ups-front.jpg]
[تصویر:  1-filling-ingredients.jpg]
[تصویر:  3-boil-noodles.jpg]
[تصویر:  4-spread-filling.jpg]
[تصویر:  5-roll-up.jpg]
[تصویر:  6-in-baking-dish.jpg]
[تصویر:  7-cover-in-sauce.jpg]
[تصویر:  Spinach-Roll-Ups-plate.jpg]

لازانیا رولی اسفناج

لازانیا 1 بسته  /  پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 1 پیمانه  /  پنیر ریکوتا به مقدار لازم 

تخم مرغ 1 عدد  /  اسفناج ( تازه یا یخ زده ) به مقدار لازم  /  ادویه و نمک و فلفل به مقدار لازم


مواد لازم برای سس مارينارا

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری  /  پیاز 1 عدد  /  گوجه 6 عدد متوسط  /  سیر 4 حبه در صورت تمایل

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری  /  آویشن و جعفری و ریحان هر کدام 1 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه سس مارینا : پیاز و سیر رو در روغن زیتون تفت میدهیم با حرارت ملایم

ابلیمو و نمک و فلفل اضافه میکنیم ، گوجه فرنگی رو در مخلوط کن میکس میکنیم و با رب  به پیاز و سیر اضافه میکنیم

در اخر اویشن و جعفری و ریحان رو اضافه میکنیم . مراحل چون حرارت ملايم بوده به تدريج آب سس گرفته شده و سس به نسبت غليظي بدست مياد


مراحل لازانیا اسفناج :
برای ورق های لازانیا اب رو میزارم به جوش بیاد و  ورق های لازانیا رو در اب جوش قرار میدهیم

برای مواد لازانیا توی یه ظرف اسفناج و پنیر ریکوتا و پنیر پیتزا یا ماتسرلا و تخم مرغ و نمک و فلفل رو ترکیب میکنیم بعد از اینکه ورق های لازانیا یکم نرم شد از اب جوش برمیداریم و میگذاریم یکم خنک شود 

ورق های لازانیا را در یه سطح صاف و تمیر قرار میدیم و مواد ترکیبی اسفناج رو به اندازه کافی روی هر ورق مثل تصویر بالا پر میکنیم به اندازه مساوی جوری که ضخامتش زیاد نشه

فر رو از قبل گرم میکنید( 400 درجه فر از قبل گرم بکنید ) ، حالا هر ورق لازانیا که اغشته به مواد اسفناج هست رو شروع به رل کردن میکنیم و میچرخانیم

ظرفی که میخوایم استفاده کنیم یکم چرب میکنیم و رل ها رو میچینیم کف ظرف بعد یک لایه سس مارینا رو روی لازانیا میریزیم و در فر قرار میدهیم (مدت زمان 30دقیقه در 400 درجه ).