انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: پف نابجای کیک!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام 
نماز روزه های همتون قبول
من وقتی کیک میپزم با اینکه تو ریختن مقدار مواد دقت میکنم باز هم کیک یا کیک فنجونیم شکلش نافرم میشه!
نمیدونم اشکال کارم از کجاست اگه میشه کمکم کنین
میشه مثل یه قله ی کوه!
یا واسه کیک فنجونیم با اینکه کم میریزم و مقدارش اندازه است باز کش میاد..
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم Smile.gif
سلام ممنون عزیزم

اینکه کیک پف کنه و حجمش زیاد شه خیلی هم عالیه و نشون میده دستور رو درست انجام دادی
اما در حالت کلی باید به اندازه ای مایه کیک داخل قالب بریزی که نصف قالب با مایه کیک پر شه
یه دلیلش اینه حجم قالب برای کیک کافی نیست و حالت قله ای پیدا میکنه
یه دلیلش میتونه این باشه که مواد داخل قالب خوب ریخته نشده ، همیشه از کناره های قالب مایه کیک رو اضافه کن و بعد با دستات یه تکونی به قالب بده که کیک در تمام قالب یکنواخت پخش بشه
یه دلیل دیگه اش اینه که دمای فر خیلی بالا بوده و کیک به این صورت دراومده
البته به نظرم این حالت اصلا مهم نیست چون پیش میاد حتی بهترین شیرینی پزها هم کیک شون قله ای میشه و اونا بالاشو جدا میکنن
مرسی نیلوفر جان از اطلاعاتت استفاده کردم خیلی بهتر شد