انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: رولت پنیر و سبزی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  ROLET-PANIR-SABZI.jpeg]

رولت پنیر و سبزی

پنیر خامه ای 200 گرم   /   پنیر ریکوتا 100 گرم   /   پنیر پارمزان رنده شده 100 گرم   /   جعفری خرد شده 3/4 لیوان

ریحان خرد شده 1/4 لیوان   /   اسفناج خرد شده 1 لیوان   /   گردو خرد شده 1/4 لیوان   /   روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه : پنیر خامه ای و پنیر ریکوتا را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود.

داخل قالب مستطیل شکلی کاغذ روغنی بیندازید و مخلوط پنیر را به شکل مستطیل روی کاغذ پهن کنید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

برگ های تازه اسفناج ، جعفری و ریحان خرد شده را داخل میکسر بریزید و به آن روغن زیتون ، پنیر پارزمزان رنده شده و گردوهای خرد شده را اضافه کنید.

بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس این مواد را روی مخلوط پنیری که 1 ساعت داخل یخچال استراحت داده اید بریزید.

پس از اضافه کردن مواد ، پنیر را با کمک کاغذ روغنی رول کنید و حداقل 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس از یخچال خارج کنید و برش بزنید.

این رولت زیبا و خوشمزه بهترین ایده برای میز صبحانه یا عصرانه بخصوص برای مهمان است.
سلام ممنون از خوردنی های خوشمزتون.
میشه لطفا بگین برا رولت پنیر و سبزی با این مقداری که نوشتین اندازه ی سینی که پنیرو توش پهن می کنیم و قطر پنیر چقدر باید باشه؟
سلام ، ممنونم
عزیزم تو دستوری که ترجمه کردم اندازه قالب رو 28 در 20 زده بود
دیگه ارتفاعش هم هرچی شد دیگه